Löven4Ever tippar premiären

 dag är det äntligen seriepremiär för Hockeyallsvenskan 20/21 med fem högintressanta matcher och ytterligare två under morgondagen.  Här kommer våra tankar och  speltips.

Fredag:

Almtuna IS vs Västerås IK
Almtuna har likt man ofta gör, blandat och gett på försäsongen. Seger mot AIK följdes upp att bli nollad av såväl Hudiksvall som Vita Hästen. Man vet liksom aldrig vart man har laget, NHL-lån till trots eller kanske pga? Västerås har svarat för en helt ok försäsong och även om utgången är oviss, så får bortalaget vårt tips.

Löven4Ever tippar 2

AIK vs Västervik IK
AIK har imponerat på försäsongen och kan inte annat än bli storfavorit i premiären.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK vs IF Björklöven
Två lag som möts för tredje gången på kort tid. Varsin seger finns på kontot och vi lär få se en tight och tuff drabbning. Visst vet ni att den senaste matchen slutade med en tuppfäktning efter slutsignalen? Lär inte bli mindre ikväll mellan de tippade finallagen i det kommande slutspelet.

Löven4Ever måste tippa 2

BIK Karlskoga vs Mora IK
Hemmalagets försäsong har störts av Corona och inte fått med sig resultaten man velat. Bland annat avslutande man med två raka förluster mot.. Mora. 1-4 och 3-6 skrevs resultaten till och därmed ett mentalt överläge för Dalalaget. Dagens ”bästa” odds får oss att tippa bortaseger.

Löven4Ever tippar 2

Södertälje SK vs Väsby IK HK
Hemmalaget, där sportchef Mikael Samuelsson verkade bygga ett riktigtgenomtänkt lag, har inte alls fått det att fungera på försäsongen. Bara två segrar på sju matcher varav två förluster och 2-10 på de två avslutande imponerar inte. Laget är riktigt bra på pappret men hur ska man lyckas få ut det på isen? Den sista förlusten var just mot premiärmotståndaren Väsby (1-4) som till slut inte kunde stå emot NHL-invasionen då man plockade in Rögle-ratade stortalangen Raphaël Lavoie från Edmonton. Repris ikväll eller rycks SSK med i premiärlusten? Vi tror det.

Löven4Ever tippar 1

Lördag:

MODO Hockey vs HC Vita Hästen
MODO har ett högintressant lag på pappret och bör bli ett topplag och allt annat än att bli favorit på hemmaplan i premiären finns inte. Mot det ställs laget som ställer sitt hopp om att rädda säsongen med fler NHL-lån är ligan rekommenderar, hur man än formulerar kontraktet. 3-12 de två sista träningsmatcherna imponerar inte (0-8 mot Västerås och 3-4 mot Västervik). Kanske hinner man få ihop det, men kanske inte ikväll.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK vs Västervik IK

Tuff inledning med två matcher på två dagar för dessa bägge lag. Det borgar för säsongens första kryss.

Löven4Ever tippar X

*

Det mer troliga spelet
AIK vs Västervik IK, AIK vinner period 1
Södertälje SK vs Väsby IK HK, 1
Almtuna IS vs Västerås IK, 2
MODO Hockey vs HC Vita Hästen, 1

Odds: 12,56

Det alternativa spelet
BIK Karlskoga vs Mora IK, 2
Timrå IK vs IF Björklöven, 2
Södertälje SK vs Väsby IK HK, X

Odds: 38,60

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

2 thoughts on “Löven4Ever tippar premiären

  • 2 oktober, 2020 kl. 18:25
    Permalänk

    AIK har inte bara imponera på försäsongen dem har även förlora mot div1 lag två gånger

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: