Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Igår tjuvstartade MODO och Oskarshamn omgång 23, men här kommer våra tips kring de resterande sex matcherna i omgången.

 

Västerås IK – Leksands IF
Västerås streak med i fem raka matcher fick i söndags ett slut då man föll borta mot Björklöven. Laget är starkt hemma i ABB Arena Nord med sex raka segrar. Leksand har två raka 1-3 förluster. Hemmaplansfördel avgör.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS – Tingsryds AIF
Almtuna slog Pantern senast och har fyra raka hemmasegrar. Tingsryd är inget vidare bortalag, men har två raka segrar och skaffat vittring på det nedre strecket och kan i stort sett gå ikapp Almtuna vid tre poäng. Hur fixar TAIF tappet av Dodero som haft näst mest istid? En match som hur som helst kan sluta hur som helst, likt de flesta matcher i HockeyAllsvenskan. Helgardera gärna.

Löven4Ever tippar 1

Karlskrona HK – AIK
Hemmalaget har helt tappat formen och har fyra raka förluster där det målglada laget blivit nollat vid två tillfällen. Gästande AIK som fortfarande är skadedrabbat trots att det inte märks i resultaten. Tre raka trepoängare och bara nollats vid ett tillfälle på de 11 senaste. Man har tagit 26 av 33 möjliga poäng. Starkt. Vi tror på minst en poäng ikväll.

Löven4Ever tippar X

Västerviks IK – IK Pantern
Två lag i bottenregionen, men som ändå på rätt dag kan slå vem som helst. Vem vinner då detta möte? Västervik vann säsongens första möte lagen emellan, det i Malmö. Västervik är ihop med Pantern seriens sämsta hemmalag. Borta är dock Pantern riktigt hyggliga. Roligare att spela i finare hallar? Då faller det här. Ska vi medla oss till ett oavgjort?

Löven4Ever tippar X

BIK Karlskoga – IF Björklöven
Hemmalaget är riktigt formstarkt. Tre raka trepoängare och fem segrar på de sex senaste. Även Björklöven visar fin form med tre segrar på de fyra senaste. Björklöven vann säsongen hittills enda möte uppe i Umeå, men BIK tog fem av sex poäng hemma ifjol.

Löven4Ever tippar 1

Södertälje SK – HC Vita Hästen
Södertälje tog senast en mycket efterlängtad fullpoängare mot Leksand efter ynka en poäng på de sex senaste matcherna. Gästande Vita Hästen har en poäng på de fem senaste matcherna och 6-20 i målskillnad och känslan är att det motståndet passar SSK som handen i handsken.

Löven4Ever tippar 1

Trippeln
BIK Karlskoga – IF Björklöven, 1
Almtuna IS – Tingsryds AIF, 1
Södertälje SK – HC Vita Hästen, 1

Odds: 7.41

Chansspelet
Karlskrona HK – AIK, X
Västerviks IK – IK Pantern, X
BIK Karlskoga – IF Björklöven, X

Odds: 76,76

* * *

Sugen på att rygga dessa spel, hitta helt andra hockeyodds eller kanske rakt av helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: