Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Ikväll är alla de hockeyallsvenskan lagen i gång och här har ni våra tips i de sju matcherna.

IF Björklöven – Karlskrona HK

Björklöven har ju inte alls levt upp till vare sig sina egna eller de i övrigt högt ställda förväntningarna och bara vunnit två trepoängare av sina åtta inledande matcher på hemmais. KHK har å sin sida inte glänst på bortaplan och kommer från två raka förluster. Två lag utan större självförtroende med andra ord. Första målet alltid viktigt för Björklöven och får man det kan poäng ligga inom räckhåll.

Löven4Ever tippar x

Almtuna IS – Leksands IF

Leksand får inledningsvis utgångstecknet i den här matchen och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Skador stör dock just nu i bortalaget. Hemmalaget kan å andra sidan i sina bästa stunder slå vem som helst, vilket man visade mot AIK senast. Tar man andra raka mot tippade topplag? Nä, vi tror inte det.

Löven4Ever tippar 2

Västerås IK – AIK

Två lag som föll i den senaste omgången och som vill vinna av olika orsaker. AIK för att hänga på i toppen, VIK för att behålla platsen i slutspelsserien. Här håller vi AIK som ganska klar favorit.

Löven4Ever tippar 2

HC Vita Hästen – MODO Hockey

Hemmalaget har fyra raka förluster och skulle verkligen behöva en vinst för att hålla undan för bottenlagen. Laget väntar fortfarande på första trepoängaren på hemmaplan. Kommer den nu när man sparkat speakern? Modo toppar tabellen och går nästan bättre än förväntat. 17 poäng av 18 möjliga i de sex senaste matcherna. Här kommer nog nästa seger.

Löven4Ever tippar 2

Södertälje SK – Västerviks IK

Det känns som att det bara är en tidsfråga innan Södertälje kommer igång på riktigt. Sker det ikväll? Bortalaget tog en viktig tvåpoängare mot Vita Hästen senast och täppte till i botten. Bortalaget väntar fortfarande sin första trepoängare på bortaplan och får nog vänta ett tag till.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – BIK Karlskoga

Per Känttäs lagbygge fortsätter att överraska och tabelltrean är obesegrat på hemmaplan där man bara tappat en poäng. Även bortalaget är ett av de andra lagens om verkligen överraskad med en femteplats, men vi tror att IKO drar det längsta strået här.

Löven4Ever tippar 1

IK Pantern – Tingsryds AIF
Hockeyallsvenskans sämsta hemmalag mot seriens sämsta bortadito. Hur slutar en sån match? Pantern tog dock en mycket viktig bortaseger senast mot KHK och följer upp den med en ny seger här.

Löven4Ever tippar 1

* * *

Omgångens trippel:

Västerås IK – AIK, 2
HC Vita Hästen – MODO Hockey, 2
IK Oskarshamn – BIK Karlskoga, 1

Odds: 6,84

Omgångens chanslir:

IF Björklöven – Karlskrona HK, X
IK Oskarshamn – BIK Karlskoga, X
IK Pantern – Tingsryds AIF, X

Odds: 80,42

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: