Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Ikväll spelas hela fem matcher i hockeyallsvenskan och här försöker vi bena ut hur det kan tänkas gå.

 

 

IF Troja/Ljungby – IK Pantern
Hemmalaget har tagit två riktiga skalper på sistone genom att besegra både tvåan Oskarshamn och senast ettan i tabellen Timrå. Nu väntar ett mer beskedligt lag i Pantern som ”bara” ligger fyra. Även om Troja statistisk sett är seriens sämsta hemmalag så vet vi att precis vad som helst kan hända i den här serien och händer. Dessa två lag brukar bjuda på jämna och täta matcher där tre av de sex mötena hittills slutat med kryss. Det ligger nära till hans att det här mötet går exakt samma öde till möten.

Löven4Ever tippar X

Leksands IF – Tingsryds AIF
Leksand fortsätter sin vandring mot toppen, har tagit 11 poäng på den fem senaste och går vid seger upp på hockeyallsvensk finalplats. Det är morot nog. Den här vinner man.

Löven4Ever tippar 1

BIK Karlskoga – AIK
Wessner effekten fick ett abrupt slut senast då åkte dit rejält hemma mot Leksand med 1-5. AIK kommer från en mindre god insats via 1-4 borta mot Björklöven som gjorde sina fyra mål under matchens första tio minuter och på så sätt stängde matchen.. Nu har man varit ute och värvat meriterat då både i backen Alexander Deilert och forwarden Erik Nyström. Det torde rala för AIK som får ny energi samt att man är ett notoriskt varannandags lag. Förlust senast, seger nu? ja, om det inte hade varit det faktum att AIK inte vunnit på de nio senaste mötena i Nobelhallen. Senast man vann hette motståndet Bofors. Dags för trendbrott? ja, vi chansar på det.

Löven4Ever tippar 2.

Västerviks IK – Timrå IK
Vid en första anblick så känns en utgångstvåa given för serieledande Timrå, men faktum är att Västervik har slagit Medelpadingarna vid samtliga tre tidigare möten i Plivit Trade hallen och det ganska betryggande. Nu kommer man från en 6-1 seger borta mot Björklöven, dock en match där man överhuvudtaget inte behövde förta sig och kanske därigenom sätter sig på höga hästar? Timrå föll senast mot Troja/Ljungby och är säkert revanschsuget. Det ska räcka.

Löven4Ever tippar 2

Björklöven – Almtuna IS

Björklöven har på sistone verkligen blivit precis vad AIK är, ett varannandagslag. Kassaskåpssäker seger mot just AIK följdes upp att ett bottennapp man sällan sett via 1-6 hemma mot Västervik. Laget får några spelare åter efter skador som kommer höja nivån i laget. Almtuna har 11 poäng på den fem senaste men sprängde där in en 1-7 förlust mot Modo mitt i allt. Känsn som att den här matchen kan sluta precis hur som helst och helgardera är ett stalltips. Vi utgår dock från en etta, men som sagt…

Löven4Ever tippar 1

* * *

Dagens spel:
IF Troja/Ljungby – IK Pantern X
Leksands IF – Tingsryds AIF 1
BIK Karlskoga – AIK 2
Västerviks IK – Timrå IK 2
Björklöven – Almtuna IS 1

Odds: 63.85

Dagens chansspel:
BIK Karlskoga – AIK X
Västerviks IK – Timrå IK X
IF Troja/Ljungby – IK Pantern X

Odds: 78,58

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg både en kommentar gällande Lövens första målskytt samt ett spel för att krydda säsongens matcher!

4 thoughts on “Löven4Ever tippar onsdagens matcher

 • 6 december, 2017 kl. 18:52
  Permalänk

  Sett till odds/risk så är nog Björklöven den kklaraste men Björklöven är ju Björklöven. Hade laddat med Haribo fruktnappar inför Aik. Vi gör ett nytt försök, vad kan gå fel? 🙂

  Svar
 • 6 december, 2017 kl. 21:24
  Permalänk

  Allt går fel för löven, klart sämsta jävla laget.

  Svar
 • 6 december, 2017 kl. 23:00
  Permalänk

  Jag har bara en sak att säga. Måltorka köper jag absolut för sådant sker ibland. Min fråga är hur man kan släppa in 4 mål mot ett lag som i princip inte bryr sig om att vara offensiva? Jag skyller absolut inte detta på Werner. Löven släpper säsong efter säsong in mycket mål. Bryr man sig inte alls om det defensiva spelet? Det är inte tillfälligheter som gör att man för fjärde säsongen av fem, sedan återkomsten till Allsvenskan, ligger i botten när det gäller insläppta mål. Fagervall har ju pratat om hög lägstanivå, men den nivån finns inte i defensiven. Detta är inte ens gnäll, jag konstaterar bara fakta typ. Ska man släppa in dessa mängder av mål, så krävs det en extremt bra offensiv i längden för att hålla sig i toppen. Och jag tror inte att Löven har en så extremt bra offensiv. Offensiven är absolut inte dålig generellt sett, men den räcker inte för att täcka upp all skit som sker defensivt.

  Svar
  • 6 december, 2017 kl. 23:48
   Permalänk

   Jag kan ge dig ett enkelt svar. För dåliga backar. Hitta på highlights efter varje match och följ vissa backars ageranden. Det är så att man baxnar. jag vill byta ut minst tre st.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: