Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Idag hela fem matcher och en del riktigt intressanta matcher till mycket bra odds. Här har ni våra speltips för dagen.

 

 

Tingsryds AIF – IK Oskarshamn

Tingsryd, men tre raka nollpoängare tar sig an tabelltvåan Oskarshamn som sen senaste matchen förändrat en hel del i truppen. Cederholm och Ryfors in, Ranta och Marshall ut. Hur påverkas laget av det? Oskarshamns bortaform är inte helt lysande just nu med tre raka förluster, men samtidigt så har Tingsryd två raka förluster hemma och bara gjort två mål på dessa två matcher. Historiskt har dock Tingsryd haft relativt lätt med IKO med 8-3 i segrar totalt sett sedan TAIF:s återkomst till hockeyallsvenskan. IKO vann dock den senaste matchen i nelson garden Arena. Kontentan är att Oskarshamn i är grunden ett bättre lag och det kan mycket väl bli så att IKO:s Niklas Johansson, som spelat de fyra senaste säsongerna i just TAIF kan bli tungan på vågen i hemkomsten. Släkten är ofta värst.

Löven4Ever tippar 2

HC Vita Hästen – Leksands IF

Vita Hästen vann det första mötet denna säsong i Leksand efter förlängning, men det var under Leksands träskvandring. Norrköpingslaget har bara fyra poäng på de fem senaste matcherna och möter ett Leksand som har poäng i åtta raka matcher med 19 av 24 inspelade poäng. Dalalaget har dock bara tagit en trepoängare på bortaplan denna säsong.. Här kommer ytterligare minst en poäng. Gardera gärna.

Löven4Ever tippar X

 

IK Pantern – BIK Karlskoga

Pantern har tagit nio poäng på de fem senaste matcherna, men är ett mycket stabilt hemmalag (Vem klarar av att spela i eko?). BIK vann förvisso senast och bröt en dyster trend på sju raka utan seger, men här blir det förlust igen. Seriens just nu bästa hemmalag (21 av 27 poäng) mot seriens näst sämsta bortalag (5 av 27 poäng) kan väl bara sluta på ett sätt? Vi tror i alla fall det.

Löven4Ever tippar 1

AIK – Timrå IK

Vem hade trott att vi efter 17 omgångar skulle kunna utnämna AIK som seriens jämte Södertälje sämsta hemmalag? Solnalaget har endast skrapat ihop nio poäng på åtta hemmamatcher och när serieledande tillika seriens bästa bortalag Timrå kommer på besök så talar inte mycket för en hemmaseger. Samtidigt har AIK överraskat när man minst anat det, men då gäller det att gå igång målproduktionen. Tre mål på de tre senaste hemmamatcherna imponerar inte. I Timrå debuterar Alex Lavoie som bildar hyperintressant kedja med Jonathan Dahlén och Jacob Olofsson. Kan AIK sätta stopp för den? Nä, här blir det nog en tvåa på kupongen.

Löven4Ever tippar 2

Södertälje SK – IF Troja/Ljungby

Södertälje tog en viktig seger senast via 3-0 borta mot AIK, men har betydligt svårare att ta poäng på hemmaplan. Är faktiskt just nu sämst tillsammans med AIK med ynka nio poäng på åtta hemmamatcher. Troja å sin sida är inget stabilt bortalag eller stabilt lag över huvud taget. SSK har tagit tio poäng på de fem senaste och Troja/Ljungby endast sex poäng på lika många matcher. Känns som att matchen kan sluta precis hur som helst, men SSK som har slutspelsambitioner, ska vinna matcher av denna här karaktären. Därför får de vårt tips.

Löven4Ever tippar 1

***

Dagens speltips:
Tingsryds AIF – IK Oskarshamn 2
HC Vita Hästen – Leksands IF X
IK Pantern – BIK Karlskoga 1
AIK – Timrå IK 2
Södertälje SK – IF Troja/Ljungby 1

Odds: 61.95

Dagens chanstrippel:
AIK – Timrå IK 2
HC Vita Hästen – Leksands IF 1
Södertälje SK – IF Troja/Ljungby X

Odds: 37.86

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: