Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Igår fick vi in ettan på Vita Hästen och snubblande nära att få in krysset mellan Pantern och Oskarshamn. Idag ett flertal mycket intressanta odds via Coolbet.

 

 

IF Troja/Ljungby – Leksands IF

Troja/Ljungby, som kämpar med näbbar och klor för att hålla sig ovanför det negativa kvalstrecket och har tagit poäng tre raka matcher mot ett Leksand som hittat formen med sex raka segrar och 16 av 18 poäng på dessa matcher. Dessa lag har bara mötts en gång under de senaste säsongerna och då vann Leksand i en tight match i Leksand. Dalalaget har också historien i ryggen med fyra raka segrar i Småland. Här kommer den femte. Oddset 1.70 skäms inte för sig heller.

Löven4Ever tippar 2

Modo Hockey – BIK Karlskoga

Modos hemmaspel har inte direkt imponerat denna men vann senast hemma mot IKO och har tre raka segar i serien. Med andra ord ett gott självförtroende i laget. BIK Karlskoga tog förvisso poäng i senaste omgången hemma mot Troja, men har sex raka utan seger och bara tagit en seger på bortaplan i år och ligger också sist i tabellen. Dock vann man båda mötena i Fjällräven Center ifjol och tog även första mötet lagen emellan denna säsong. Inget talar dock för en Värmländsk seger här och 1.78 är ett bra hemmaodds.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS – Timrå IK

Vad ska få oss att tippa emot Timrå? Serieledning, fem raka segrar och seriens bästa bortalag med sex segrar på åtta försök mot ett ganska hemmasvagt Almtuna som bara vunnit tre av nio hemmamatcher? Almtuna fick dock luft senast via 2-1 borta mot AIK efter att innan det radat upp sorglösa tillställningar. Timrå har som sagt fem raka segrar, 13 av 15 möjliga poäng och tre raka bortasegrar. Här kommer den fjärde till smått fantastiska 2.35 i odds.

Löven4Ever tippar 2

Tingsryds AIF – AIK

Efter fyra raka trepoängare förstörde SSK den sviten för Tingsryd via en 5-2 seger i Nelson Garden Arena. AIK å sin sida har tre raka förluster, senast 1-2 hemma mot formsvaga Almtuna. AIK är dock erkänt starka på bortaplan och vunnit fem av åtta försök denna säsong. Det finfina oddset 2.70 på hemmaseger gör att vi här kanske hittar omgångens bästa spel.

Löven4Ever tippar 1

***

Dagen speltips:

Dagens säkraste singel:
IF Troja/Ljungby – Leksands IF 2
Odds: 1.70

Dagens chanssingel:
Tingsryd AIK 1
Odds: 2.70

Dagens trippel:
Modo Hockey – BIK Karlskoga 1
Almtuna IS – Timrå IK 2
IF Troja/Ljungby – Leksands IF 2
Odds: 5.37

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: