Löven4Ever tippar onsdagens matcher

Löven4Ever tippar onsdagens matcher I dag har vi fem hockeyallsvenska matcher och med den något oväntade inledningen vi fått på serien finns här en del riktigt intressanta spel. Här kommer våra tankar och speltips.

Södertälje SK – Almtuna IS
Hemmalaget har inlett med en uddamålsseger och en uddamålsförlust och verkar ännu leta formen. Gästande Almtuna spelar nu sin fjärde(!) match på sex dagar och det borde sätta sina spår. Räcker det som motivering för en etta? Vi säger så.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK – BIK Karlskoga
Timrå har i veckan lyft in Isak Lundeström och med honom och Adam Boqvist blir laget förstås än bättre och vill förstås revanschera sig för förlusten i premiären mot Björklöven. Gästande BIK Karlskoga är ihop med Mora de enda lagen som ännu är NHL-fritt. Det hjälper nog inte här.

Löven4Ever tippar 1

AIK – Väsby IK HK
Tidig bottenfinal mellan i toppen tippade AIK mot tabelljumbotippade Väsby. AIK bröt idag kontraktet med backen Robin Jacobsson, får det någon effekt på resultatet? 6.50 på en två kittlar ju nåt enormt, men visst bör AIK få fart på spelet. Såg stundtals bra ut mot Björklöven, ineffektiviteten till trots.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen – IF Björklöven
Vita Hästen imponerade stort i premiären där man besegrade MODO på bortaplan med klara 5-2. Hemmalaget var inte ens nära och kan man upprepa den bedriften kan man nog störa gästande Björklöven. Bortalaget har dock fem raka segrar i Himpan och bör ses som favorit. 4 ggr pengarna för en hemmaseger är dock ett riktigt bra odds.

Löven4Ever tippar 2

Västerås IK – Kristianstads IK
VIK tog en bra seger hemma mot Södertälje, men tar emot ett Kristianstad som avfärdade nykomlingen Väsby relativt enkelt. En tät match att vänta, men vi tror hemmalaget drar det längsta strået.

Löven4Ever tippar 1

Temat för våra spel idag blir logik i kontrast till viss galenskap

Den Logiska Spelet

Södertälje SK – Almtuna IS, 1
Timrå IK – BIK Karlskoga, 1
Västerås IK – Kristianstads IK, 1

Odds: 4,57

The Crazy Game
AIK – Väsby IK HK, 2
Södertälje SK – Almtuna IS, X
Västerås IK – Kristianstads IK, över 6,5 mål

Odds: 91,89

*

Spelen lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: