Löven4Ever tippar omgång 21

Dags för omgång tre av fyra denna vecka och här kommer våra speltips inför kvällens sju matcher.

Kvällens matcher:

Södertälje SK – Tingsryds AIF
Hemmalaget bänkar två etablerade spelare i Grånhs och Sparks och ger ett par juniorer chansen. Väcker det lite trötta SSK? Tingsryd har tagit poäng i de två senaste mötena i Scaniarinken och är i skriande behov av poäng i botten, men är ett uselt bortalag med endast fyra poäng på nio matcher.

Löven4Ever tippar 1

Karlskrona HK – IK Oskarshamn
De två mål gladaste lagen drabbar samman i NKT-Arena. Fyran mot ettan där hemmalagen historiskt brukar ta hem alla poängen mellan de här lagen.

Löven4Ever tippar 1

AIK – IF Björklöven
Enormt skadedrabbat hemmalag öppnar för första Björklövensegern på över tio år på Hovet. Björklöven har hållit tätt i två raka matcher och uppvisar en stabil defensiv. Traditionens makt är dock stark och Björklövens ynka tio mål på sju bortamatcher imponerar inte.

Löven4Ever tippar X

Västerviks IK – MODO Hockey
MODO har efter sju sorger och åtta bedrövelser äntligen vaknat till liv och tagit två raka segrar och mot det ställs seriens sämsta hemmalag som dessutom nollades i förra omgången.

Löven4Ever tippar 2

Leksands IF – IK Pantern
Leksand har fem raka hemmavinster och jagar topplagen. Ska man vara med om att kriga om en finalplats kan man inte tappa poäng här. Bortalaget har samtidigt fyra raka förluster, samtliga på hemmaplan(!) där man bara gjort mål i en av dom. Leksand har fyra raka segrar mot pantern och vann senast borta med 4-1. Omgångens säkraste tecken?

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – Almtuna IS
Hemmalaget är verkligen i form just nu. Fyra raka segrar som ställs mot ett Almtuna som sällan tar poäng borta, men som kan sprattla till som man ex gjorde mot Björklöven där man vann med 7-4. Hemmalagets formtopp gör detta till en relativt enkel seger.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen –BIK Karlskoga
Vita Hästen har tre raka förluster, samtliga på bortaplan och bara en poäng, men hittat viss trygghet på hemmaplan via två raka segrar. BIK har en bra form med tre segrar på de fyra senaste. Helgardera.

Löven4Ever tippar 1

Trippeln
Södertälje SK – Tingsryds AIF, 1
Leksands IF – IK Pantern, 1
Västerås IK – Almtuna, 1

Odds:5,81

Chansspelet
AIK – IF Björklöven, X
Karlskrona HK – IK Oskarshamn, 2
Västerviks IK – MODO Hockey, 2

Odds: 25,62

* * *

Ryggar du våra speltips? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: