Löven4Ever tippar omgång 41

Så var det dags för omgång 41 med sju stekheta hockeyallsvenska matcher och här ger vi er förutsättningarna inför dom.

Södertälje SK – Karlskrona HK
Viktigt möte kring slutspelsstrecket mellan sjuan KHK och åttan SSK. Mötena mellan dessa två lag brukar sluta med hemmaseger. Blir det så också ikväll?

Löven4Ever tippar 1

IK Pantern – AIK
Seriens hemmasvagaste lag Pantern tar emot seriens formstarkaste lag tillika ett av de bästa bortalagen. Utgångstvåan känns given.

Löven4Ever tippar 2

IF Björklöven – Almtuna IS
Tabellnian Björklöven med två raka segrar hemma tar emot trettondeplacerade Almtuna som därtill är seriens formsvagaste lag med en poäng på den fem senaste. Utgångstecknet känns även här ganska given.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – Västerviks IK
Tabelltrean mot tabelltian kan väl bara sluta på ett sätt? Nja, faktum är att de fem senaste mötena mellan dessa två lag slutat med bortaseger. Västerås dock formstarkt med fem raka hemmasegrar och trender är till för att brytas.

Löven4Ever tippar 1

MODO Hockey – BIK Karlskoga
Allt som oftast brukar det bli strid på kniven mellan dessa lag och inget får mig att tro att det blir något annat ikväll. Tre av de fyra senaste mötena har slutat med oavgjort och så kan det bli även ikväll.

Löven4Ever tippar X

HC Vita Hästen – Tingsryds AIF
Hemmalaget var inne i en bra streak, närmade sig säker mark men har nu tre raka förluster och det negativa kvalet är hotande nära. Den minimala chansen ligger i seger mot tabelltolvan Tingsryd ikväll. Fixar man det

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – Leksands IF
Omgångens toppmatch mellan tabellettan och tabelltrean. Oskarshamn har varit dyngsäker på hemmaplan denna säsong och bara förlorat tre av 21 matcher. Båda lagen är i fin form och tagit 11 resp 12 poäng på de fem senaste. Vi tro hemmaplan fäller avgörandet.

Löven4Ever tippar 1


Säkra spelet
Södertälje SK – Karlskrona HK, 1
Västerås IK – Västerviks IK, 1
IK Pantern – AIK, 2
Odds: 7,33

Alternativa spelet
MODO Hockey – BIK Karlskoga, X
IK Oskarshamn – Leksands IF, över 5,5 mål
AIK över 3,5 mål
Odds: 25,90

* * *

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: