Löven4Ever tippar omgång 37

Full omgång i HockeyAllsvenskan vilket innebär sju stekheta matcher och här berättar vi hur det kan komma att gå.

MODO Hockey – AIK
Hemmalaget var effektivt värre senast mot Almtuna då man vann med 6-5 trots 21-37 i skott. Gästande AIK formstarkt och obesegrat över 60 minuter de sex senaste omgångarna, 5-2 mot Västervik senast. AIK har också vunnit lagens tidigare två möten bla. 6-2 i Fjällräven. Det avgör vårt tips.

Löven4Ever tippar 2

HC Vita Hästen – Almtuna IS
”Nästan” avsågade Vita Hästen nollade Björklöven borta senast utan att egentligen imponera, men är formstarkt med nio poäng på de fem senaste och har här chansen att få lite mer luft under vingarna då bottenkollegan Almtuna gästar Himmelstalundshallen. Almtuna höll på att hinna ikapp MODO senast, men föll trots mängder av skott.

Löven4Ever tippar 1

Södertälje SK – IF Björklöven
Klassikermöte i Scaniarinken där seriens formstarkaste lag tar emot den formsvagaste. Södertälje gör just nu mest mål i serien över de fem senaste matcherna och Björklöven minst. Lägg till att bortalaget tillsammans med MODO släppt in flest. Allt förutom en hemmaseger få nog därmed anser som en skräll

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – IK Pantern
Serieledande Oskarshamn har nu närmare ett och ett halvt ben i den hockeyallsvenska finalen och ingenting talar för att de ska slå av på takten. Pantern som varit seriens bästa bortalag och sämsta hemmalag under tiden i Rosengårds ishall, har nu haft tre raka hemma i uppfräschade Malmö Isstadion med poäng. Tappar man därmed magin borta? I alla fall denna kväll

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – Tingsryds AIF
Västerås föll senast med 3-1 mot serieledande IKO och har bara en trepoiängare på de fem senaste och vill nog snabbt upp på hästen och hitta formen n för att ta upp jakten på främst AIK på plats två. Tingsryd krigar i botten och borde inte räcka till här.

Löven4Ever tippar

BIK Karlskoga – Karlskrona HK
Hemmalaget föll rejält senast mot Leksand (1-5) och har blandat och gett på hemmaplan den senaste tiden. Inte heller bortalaget KHK har någon stabilitet och faktiskt bara mäktat med åtta mål på de fem senaste matcherna. Denna match luktar kryss lång väg.

Löven4Ever tippar X

Leksands IF – Västerviks IK
Leksand körde senast fullständigt över tabelltrean BIK Karlskoga med 5-1 och 46-28 i skott. Var det startskottet för Leksands resa uppåt i tabellen? Även om Västervik har en hyfsad form och är ett gediget bortalag tror vi på ytterligare en daladans ikväll.

Löven4Ever tippar 1

Säkra trippeln
IK Oskarshamn – IK Pantern, 1
Västerås IK – Tingsryds AIF, 1
Leksands IF – Västerviks IK, 1
Odds: 4,97

Alternativa spelet
Södertälje vinner period 1
IK Oskarshamn över 3,5 mål
Leksand vinner period 1
Odds: 15,10

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “Löven4Ever tippar omgång 37

 • 16 januari, 2019 kl. 18:19
  Permalänk

  Tippa Södertälje är mkt fånigt av en löven sida….
  Man tror på sitt lag. Bara pinsamt..

  Svar
  • 16 januari, 2019 kl. 18:51
   Permalänk

   Är det inte så att de ger realistiska tips utefter förutsättningarna inför matcherna? Nu finns löven ju inte ens med i sina slutgiltiga tips.

   Svar
  • 16 januari, 2019 kl. 20:28
   Permalänk

   Du vet inte att jag kallas jinxmaster? Funkade ju. Det är en klassiker att spela på det egna laget. Hur du än tippar så går det tvärtom. 😉 Nu håller vi matchen ut.

   Svar
 • 16 januari, 2019 kl. 21:20
  Permalänk

  Vilken sopa skapar 2+2 med 4 min kvar????

  INGA NAMN Nämnda….

  SOPA

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: