Löven4Ever tippar omgång 34

Ikväll spelas två matcher ur omgång 34 som sen fullbordas med ytterligare fem matcher imorgon och här har ni våra speltips.

 

 

Tisdag:

HC Vita Hästen – MODO Hockey
Hemmastarka Vita Hästen såg ut att ha sin senaste hemmamatch som i en liten ask när Björklöven vände och vann efter förlängning. Man har dock bara fyra nollpoängare av 16 hemmamatcher och tar sig an Modo som efter sex raka hemmamatcher nu återigen får spela borta, något man gjort helt ok via sex vinster på 14 försök. Lagets form är dock tvivelaktigt efter fem förluster på de sex senaste matcherna, men får JVM-backen Jesper Sellgren åter i laget vilket förstås betyder mycket. Vi tror dock hemmalaget drar längsta strået här.

Löven4Ever tippar 1

IK Pantern – IF Troja/Ljungby
Det har blåst kring Pantern igen, men med ny tränare brukar det kunna bli i alla fall en kortvarig effekt. Laget är dock formsvagt på hemmaplan med endast en övertidsseger på de fyra senaste hemmamatcherna. Gästande Troja/Ljungby har en ganska bra form, men tar sina flesta poäng på hemmaplan. Dit går också vårt tips.

Löven4Ever tippar 1

Onsdag:

Tingsryds AIF – Leksands IF
Hemmalaget har tre raka segrar med åtta av nio inspelade poäng och har således ett bra flow i gruppen. Laget är också ett av få lag som har plusstatistik mot Leksand denna säsong. Dock har maskinen Leksand kommit igång, har fem raka segrar (15-4) och går som tåget. Återtåget? Kanske. Hur som , här kommer tre nya poäng.

Löven4Ever tippar 2

AIK – BIK Karlskoga
Hemmalaget har poäng i sju raka matcher, men fyra har gått till förlängning eller straffar och hälften av dessa har blivit vinster. Bottenplacerade bortalaget har bara en poäng på de fyra senaste och er de andra lagen försvinna i tabellen och behöver verkligen en vinst. BIK har också vunnit lagens bägge möten denna säsong, men imponerar inte just nu och en bortaseger måste ses som en riktigt skräll. Kvalar in som chanstips, men inte ett utgångstips.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK – Västerviks IK
Timrå fortsätter att ligga kvar i toppen utan att egentligen imponera, vilket förvisso är imponerande i sig. TIK har tre segrar på den fem senaste och tagit åtta av 15 poäng. Laget är dock hemmastarkt och bara missat poäng i två av 16 hemmamatcher. Släpper också in väldigt lite mål på just hemmaplan vilket 28 mål visar. Gästande Västervik är seriens näst sämsta bortalag, men har ändå tagit poäng i sina tre senaste matcher. Här blir det dock inga.

Löven4Ever tippar 1

Södertälje SK – IK Oskarshamn
Hemmalaget har vunnit sina tre senaste matcher och tagit åtta av nio poäng. Hemma är man dock det svagaste laget i serien med endast 21 inspelade poäng på 16 matcher och endast fyra trepoängare. Gästerna IKO har bara två poäng på sina åtta senaste matcher via mirakelvändningen mot AIK i sin senaste bortamatch. Kommer inlånade Felix Sandström att göra skillnad? Vi tror inte det och utgångstipset går till hemmalaget.

Löven4Ever tippar 1.

Almtuna IS – IF Björklöven
Almtuna har tagit poäng i fyra av sina fem senaste matcher (9 av 15 p) och skuggar tabelltvåan Timrå. Laget, som är dock bättre borta än hemma, tar sig av Björklöven som å sin sida är lika ojämn som en puckelpist. Umeålaget har dock fått viss ordning på sitt försvarsspel och kan man bara få fart på sin offensiv igen kan kanske en första trepoängare i Uppsala sen återkomsten till hockeyallsvenskan vara ett faktum? Det är faktiskt så att de nio mötena hittills gett sex trepoängare åt hemmalaget, men också tre tvåpoängare för Björklöven. Grundtipset bygger dock på historien och mot hjärtat.

Löven4Ever tippar 1

Omgångens spel:
HC Vita Hästen – MODO Hockey 1
IK Pantern – IF Troja/Ljungby 1
Tingsryds AIF – Leksands IF 2
AIK – BIK Karlskoga 1
Timrå IK – Västerviks IK 1
Södertälje SK – IK Oskarshamn 1
Almtuna IS – IF Björklöven 1

Odds: 71.54

Omgångens chansspel:
HC Vita Hästen – MO0DO Hockey X
Södertälje SK – IK Oskarshamn X
Almtuna IS – IF Björklöven X

Odds:70.56

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: