Löven4Ever tippar omgång 3

Ikväll spelas full omgång i Hockeyallsvenskan och här har ni våra speltips inför kvällens kniviga omgång.

HC Vita Hästen – BIK Karlskoga
Ska Vita Hästen få med sig poäng mot BIK Karlskoga som inlett med två raka segrar bör Linus Andersson, som har inlett säsongen med att göra mål i samtliga tre matcher man hittills spelat och Jesper Samuelsson med hela sex poäng ha krutet torrt även ikväll. BIK har svarat för hela tio på de två inledande matcherna och blir lite favorit i den här matchen.

Löven4Ever tippar 2

Kristianstads IK – AIK
Hemmalaget har två raka förluster och väntar på sin första trepoängare i hockeyallsvenskan. AIK är inte heller börjat som någon vinstmaskin med två förluster på tre matcher, slog Almtuna på bortaplan senast och kan vara på gång. Oviss utgång.

Löven4Ever tippar X

Almtuna IS – Västerviks IK
Uppsalalaget har inlett säsongen med två raka förluster vilket kanske var väntat, men att gästande Västervik skulle ta fem av sex möjliga poäng med bl.a. seger mot Västerås senast var mera oväntat. Almtuna brukar dock ha relativt lätt för Västervik i Gränbyhallen och har vunnit sex av de tidigare mötena. Vi tror dock på ett trendbrott där.

Löven4Ever tippar 2

Västerås IK – IF Björklöven
Två tippade topplag möts i ABB Arena Nord, där hemmalaget senast tappade en 2-0-ledning till en 2-3-förlust mot Västervik. Gästade Björklöven gjorde tvärt om med MODO senast och har inlett med att ta fem av sex poäng. Oerhört ovisst men blir nog en härlig batalj på allsvensk nivå.

Löven4Ever tippar X

MODO Hockey – Mora IK
MODO är hittills obesegrat över 60 minuter men har ändå inte vunnit än så man inlett säsongen med två raka övertidsförluster, först mot Västervik och senast mot Björklöven. Mora å sin sida har också tagit två poäng hittills, haft starkt försvars- och målvaktsspel då man bara släppt in två mål. Känns ändå som att då MODO får igång det så är man ett mycket bättre lag än Mora.

Löven4Ever tippar 1

Karlskrona HK – Södertälje SK
Karlskrona har blandat och gett i de två inledande omgångarna. Klar 1-5 mot Björklöven, men sen 1-0 mot Mora senast. Kan man ta säsongens första seger på hemmaplan här? Gästande Södertälje jagar sin första seger efter två raka förluster, men det blir tufft så man saknar många tongivande spelare. Nick Olesen Martin Janolhs, Lukas Pilö Marcus Fagerudd saknas av olika anledningar samt ett frågetecken för Christopher Bengtsson.

Löven4Ever tippar 1

Tingsryds AIF – Timrå IK
Hemmalaget vet fortfarande inte hur det känns att förlora denna säsong. Åtta raka på försäsongen och nu två raka i inledningen av hockeyallsvenskan, men ännu inte riktigt mött något tippat topplag. Nu väntar dock Timrå som inlett säsongen med att ta fem av sex poäng och med en het Jonathan Dahlén har gjort det avgörande målet i de bägge inledande matcherna, och redan skrapat ihop sex poäng.

Löven4Ever tippar 2

Dagens trippel:
HC Vita Hästen – BIK Karlskoga, 2
MODO Hockey – Mora IK, 1
Tingsryds AIF – Timrå IK, över 5,5 mål

Odds: 8,49

Det alternativa spelet:
Kristianstads IK – AIK, X
MODO Hockey – Mora IK, MODO handikapp 1,5 mål
Almtuna IS – Västerviks IK, 2
Tingsryds AIF – Timrå IK, 2

Odds: 52,21

* * *

Dessa spel lägger du med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds, givetvis även på många andra sporter. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: