Löven4Ever tippar omgång 29

Såhär dagarna innan jul ger vi er chansen att utöka shoppingkassan genom att ge några speltips gällande omgång 29, som spelas i dag resp. imorgon.

 

 

Torsdag

MODO Hockey – BIK Karlskoga
Modo, som var i bra form med fyra raka segrar, stod för en mindre bra insats senast hemma mot Västervik och är säkert revanschsuget. BIK:s form är helt ok med sju poäng på de fem senaste, men har dock två raka klara förluster på bortaplan, är seriens sämsta bortalag och här kommer den tredje raka förlusten.

Löven4Ever tippar 1

Leksands IF – IF Troja/Ljungby
Hemmalaget nollades senast uppe mot Björklöven för andra bortamatchen i rad trots mängder med målchanser. Hemma är man dock stabilare. Troja/Ljungby har å sin sida verkligen hitta målskyttet med hela 14 kassar de två senaste matcherna via 8-2 borta mot Vita Hästen och 6-2 hemma mot Västervik. Magkänslan säger ändå hemmaseger, men ett ypperligt läge för ett chans spel.

Löven4Ever tippar 1

Fredag

IK Oskarshamn – IK Pantern
Toppmöte, om man kan säga så i den här rekordjämna serien, men faktum är att laget som vinner kan vara ny tabelltvåa. Hemmalaget, som gick som tåget och nådde serieledning, har nu tre raka förluster och möter Pantern som alltid spelar jämt, vem man än möter. Ligger nära till hands att tro på ett elfte kryss för Pantern.

Löven4Ever tippar X

AIK – Tingsryds AIF

Hemmalaget har sju poäng på de fem senaste matcherna, medan gästande Tingsryd har fyra oavgjorda på sin fem senaste, där man förlorat de två senaste. Mötet känns som en öppen historia, men där just historien kanske blir avgörande? AIK har vunnit de fem senaste mötena laget emellan. Vi tror streaken håller i sig.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK – HC Vita Hästen

Två lag som kämpar med näbbar och klor för att håll sig på rätt sida om det negativa kvalstrecket och kan vid förlust just hamna under. Västervik blandar och ger och brukar vara svårslaget i Plivit Trade hallen , men åkte. dit med skamliga 2-8 senast. Revanschlustan torde vara stor. Vita Hästen har ingen vidare form med bara en seger på de fem senaste.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK – Almtuna IS

Timrå är ett riktigt stabilt hemmalag och har bara gått poänglös från en av de 14 inledande hemmamatcherna och har tre raka segrar i NHK Arena. Man möter dock seriens bästa bortalag som tagit hela 25 poäng på 14 bortamatcher. Laget har vunnit de fyra senaste bortamatcherna och tagit 11 av 12 poäng, men rår man på Timrå. Läge för helgardering men denna omgång duggar ändå våra ettor tätt.

Löven4Ever tippar 1

I omgången ingår även möte Södertälje-Björklöven, det är utbruten och spelas den 7 januari. Vi avvaktar med det tipset, även om det är en given etta.

Dagens spel:

MODO Hockey – BIK Karlskoga 1
Leksands IF – IF Troja/Ljungby 1
Oskarshamn – Pantern X
AIK – Tingsryds AIF 1
Västerviks IK – HC Vita Hästen 1
Timrå-Almtuna 1

Odds: 143.52

Dagens chanstrippel:

Leksands IF – IF Troja/Ljungby 2
Oskarshamn – Pantern X
Timrå-Almtuna X

Odds: 100.17

* * *

Dessa spel och odds hittar du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: