Löven4Ever tippar omgång 25

Under dagens med första nedsläpp kl 15 spelas den 25:e omgången av HockeyAllsvenskan och här har ni våra speltips.

 

Tingsryds AIF – Karlskrona HK
Tingsryd tog en imponerande 5-1 seger senast mot Leksand och har visat upp fin form den senaste tiden via poäng i fyra raka matcher varav tre segrar. Karlskrona har varit lite upp och ned på sistone, vilket gör att tipset går i hemmafavör.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK – AIK
Tre av de fyra senaste mötena lagen emellan har gått till övertid. Västervik har vå raka hemmaförluster, men vann senast borta mot Almtuna. AIK är dock betydligt formstarkare med nio poäng på de fyra senaste och får tipset.

Löven4Ever tippar 2

MODO Hockey – Almtuna IS
Modo tog senast en viktig moralstärkande seger i det fullsatta derbyt mot Björklöven via straffar. Karlkvist glödhet i hemmalaget. Almtuna föll senast hemma mot Västervik och har tre raka bortaförluster. Dessa möten brukar alltid sluta med seger för hemmalaget.

Löven4Ever tippar 1

Leksands IF – BIK Karlskoga
Liten kris i det väntade topplaget Leksand efter fyra förluster och icke så imponerande 1-5 senast hemma mot bottenlaget Tingsryd. Bortalaget har vunnit de tre senaste mötena, dock alla på hemmaplan. BIK gick lite på pumpen senast via en 3-7 förslut, men hade fyra raka före det.
Löven4Ever tippar X

Södertälje SK – IK Pantern
Södertälje är i fin form via fem raka segrar och brukar ha lätt för Pantern och har vunnit de fem senaste mötena.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – IK Oskarshamn
Mycket intressant match mellan de två lagen som överraskat på den grövsta denna säsong. Oskarshamn har vunnit de tre senaste mötena, möten som alltid är målsnåla. De fyra senaste mötena lagen emellan har bjudit på endast 11 mål(!). Hemmalaget är formstarkt och vunnit sex av de sju senaste matcherna och jagar IKO i toppen. Oskarshamn har bara en poäng på de tre senaste. Tipset går till hemmalaget.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen – IF Björklöven
Alltid jämna matcher när de här två lagen drabbar samman. Oavgjort efter full tid i de två senaste mötena i Himpan. Björklöven gör dock förtvivlat få mål på bortaplan och har inte tagit poäng på bortaplan sedan den 24 oktober! Hemmalaget har två raka förluster på hemmaplan, men har tagit fyra av sex poäng på de två senaste bortamatcherna. Får nyförvärven ”åldermännen” Beck och Josefsson fart på hemmalaget?

Löven4Ever tippar X

Trippeln:
Västerviks IK – AIK, 2
MODO Hockey – Almtuna IS, 1
Södertälje SK – IK Pantern, 1

Odds: 7,27

Chansspelet:
Tingsryds AIF – Karlskrona HK, X
Leksands IF – BIK Karlskoga, X
Västerås IK – IK Oskarshamn, X

Odds: 82,28

* * *
Dessa spel lägger ni med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: