Löven4Ever tippar omgång 18

Ikväll spelas sex hockeyallsvenskan matcher och här har ni våra speltips.

IF Björklöven  –  HC Vita Hästen
Björklöven föll senast mot MODO trots kraftig dominans och lär vara rejält revanschsuget. Laget har dock bara mäktat med ett mål framåt de två senaste matcherna. Vita Hästen har fem (!) raka kryss.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS  –  Södertälje SK
Almtuna är formstarkt och har fyra raka segrar varav två via straffar. Södertäljes form är inte lika munter och fick dyngstryk av MODO i senaste matchen (3-9). Har man kunnat skaka av sig den under uppehållet?

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK  –  Karlskrona HK
Västerås har en helt okej formkurva, trots förlusten i toppmötet med BIK Karlskoga senast. Man var vunnit sex av de senaste nio matcherna. Gästande KHK har en spikrak kurva med tre raka segrar och 3-0 borta mot Timrå senast imponerar. Kan man hota VIK ikväll?

Löven4Ever tippar 1

BIK Karlskoga  –  AIK
Många snackar om MODO och Björklöven i toppen, i men BIK smyger med lite i skymundan och 74 gjorde mål är inte kattskit. Man har tagit 13 av 15 möjliga på sistone. Blir förstås storfavorit mot bottenlaget AIK som inte alls får till det. Sex raka förluster riskerar att bli sju.

Löven4Ever tippar 1

Kristianstads IK  –  Mora IK
Hemmalaget är rejält formstarkt och vunnit fem av sex senaste matcherna. Läget i motståndalägret är helt annorlunda. Mora är formsvagt med tre raka segrar. De två nya nordamerikansks är ännu ej spelklara. Osäkerhet även på målvaktsfronten med skador som orsak. Oliver Norgren blir en av målvakterna, men sen? Olof Lindbom eller Isak Wallin som bägge dragits med skador? Eller rent Dan Bakala?

Löven4Ever tippar 1

Tingsryds AIF – Västerviks IK
TAIF inleddes säsongen strålande men har nu fått lite grus i maskineriet och inte tagit n trepoängare på de fem senaste. Gästande Vvik har en hyfsad form där laget bärs av sin förstalina. Om de kan leverera ikväll ingen vinns en viss segerchans.

Löven4Ever tippar X

Det säkra spelet
IF Björklöven – HC Vita Hästen, 1
Västerås IK – Karlskrona HK, 1
BIK Karlskoga – AIK, 1

Odds: 4,69

Det alternativa spelet
Tingsryds AIF – Västerviks IK, X
BIK Karlskoga – AIK, över 5,5 mål
Kristianstads IK – Mora IK, MIK under 1,5 mål
Västerås IK – Karlskrona HK, över 5,5 mål

Odds: 40,58

***

Dessa matcher spelar du förstås på hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: