Löven4Ever tippar omgång 16

Ikväll spelas sju heta hockeyallsvenska matcher och här kommer våra speltips.

BIK Karlskoga  –  HC Vita Hästen
Tabelltvåan BIK är formstarkt, är seriens bästa hemmalag och formligen öser in mål i Nobelhallen. Hästen är formsvagt och vara tagit en seger via övetid på de fem senaste. Här tar hemalaget inga fångar.

Löven4Ever tippar 1

AIK – Kristianstads IK
Nu börjar goda råd bli dyra för Solnalaget. Man har inte alls fått till det på hemmaplan vilket en seger på sex försök vittnar om och 10-23 i målskillnad. Lägg till har fyra raka förluster och bara en seger på de sex senaste matcherna.Gästande KIK var nära att lugga BIK Karlskoga på poäng senast och vann innan det tre raka.

Löven4Ever tippar 2

Västerviks IK – Almtuna IS
Västervik nollade Västerås senast och det på bortaplan. Starkt och det med tanke på tre raka förluster innan det. Bortalaget är formstarkt där man tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna varav fyra segrar. Oviss utgång så Västervik är ungefär lika dåliga hemma som Almtuna är borta. Helgardera.

Löven4Ever tippar X

Södertälje SK – Karlskrona HK
SSK håller så smått på att få ihop det och även göra Scaniarinken till sin borg via två raka segrar, senast mot Timrå. KHK har tre raka bortaförluster.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK – Tingsryds AIF
Timrå föll tungt senast mot ett piggt Södertälje och detta var tredje förlusten på de fyra senaste. Tingsryd vann mirakulöst senast borta mot Vita Hästen efter att ha förlorat skotten med 12-53! Laget visar i övrigt upp en bra form med poäng i fem av de sju senaste. Någonstans känns ändå en etta logisk då Timrå har fem raka segrar mot TAIF, dock en bra skrällchans

Löven4Ever tippar 1

IF Björklöven – Västerås IK
Björklöven fortsätter ”överraska” (?) och leder nu serien med hela fem poäng, har tre raka segrar och slog senast KHK med 5-2 som lika gärna kunnat blivit 8-1. Gästande Västerås föll något oväntat med 0-3 hemma mot Västervik efter två raka segrar. Björklöven har vunnit fyra av de fem senaste mötena lagen emellan.

Löven4Ever tippar 1

Mora IK – MODO Hockey
Mora har på de sju senaste omgångarna bara mäktat med en seger och laget har förtvivlat svårt att göra mål, inte ens två mål i snitt per match. Mot det ställs MODO med sju(!) raka segrar. Formsvagt mot formtopp kan väl bara sluta på ett sätt?

Löven4Ever tippar 2

Det säkra spelet
BIK Karlskoga – HC Vita Hästen, 1
Timrå IK – Tingsryds AIF, 1
IF Björklöven – Västerås IK, 1

Odds: 4,81

Det alternativa spelet
BIK Karlskoga – HC Vita Hästen, hemmalaget mer än 3,5 mål 2.05
Mora IK – MODO Hockey, över 5.5 mål 2,70
AIK – Kristianstads IK, X 4.10
Södertälje SK – Karlskrona HK, 1 2.10

Odds: 47,65

* * *

Dessa spel lägger du hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: