Löven4Ever tippar omg 32

Ikväll drar omgång 33 igång med tre matcher, ytterligare två spelas imorgon samt två matcher som är utbrutna och så här tror vi att det går.

Fredag:

Leksands IF – Almtuna IS
De pinfärska serieledarna med fyra raka segrar i bagaget när man ikväll tar sig an tabelltrean Almtuna i Tegera Arena. Almtuna har smugit lite i vassen och tagit nio poäng på de fem senaste och spelat oavgjort i de två senaste. Ett högoktanigt möte mellan seriens bästa hemma lag mot seriens bästa bortalag. Leksand har tagit hela 35 poäng in Tegera, medan Almtuna tagit hela 29 poäng på 16 bortamatcher. Matchen känns vidöppen och kan egentligen helgarderas, men magkänslan säger hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

MODO Hockey – Södertälje SK
Modo jagade efter fyra raka hemmaförluster äntligen bort hemmaspöket när man senast vände 1-3 till seger 6-3 mot Troja/Ljungby. Gästande Södertälje tog å sin sida en imponerande skalp senast så serieledande Timrå fick pisk med 4-1 i Scaniarinken. Vilket lag bygger vidare på sin seger? Vi tror att hemmalaget drar det längsta strået, kanske främst för att lagets tilltänkte målkung dundrade in tre kassar senast och lär dra med sig de övriga om han fortsätter leverera.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – Timrå IK
Efter sju sorger och åtta bedrövelser så vann äntligen Oskarshamn senast då man stod för en mäktig vändning mot AIK på hovet då man vänder ett 0-3 underläge till seger 6-5 efter förlängning. Timrå föll ju senast mot Södertälje och är säkert ute efter revansch. Oskarshamn var tidigare ett stabilt hemmalag, men har tre raka hemmaförluster och trots vändningen mot AIK, som jag tror berodde mycket på underskattning från AIK efter 3-0 ledningen, så håller jag Timrå som favorit i detta möte, som också vunnit e två senaste mötena i Be Ge Hockey Center.

Löven4Ever tippar 2

Lördag:

IF Troja/Ljungby – HC Vita Hästen
Hemmalaget kämpar under det nedre strecket och skulle vid en seger eventuellt ta sig över strecket. Man var i en bra trend med tre segrar på de fyra senaste matcherna och hade ju Modo som i en liten ask senast. Vita Hästen hade också tre segrar på de fyra senaste när man tappar ledning till förlust senast mot Björklöven, så vi har två revanschsugna lag. Vem vinner då? Ja, Trojas har fått fason på sitt hemmaspel och hållit nollan i de två senaste matcherna. Totalt fyra raka hemmasegrar mot ett Vita Hästen som inte imponerat nämnvärt på bortaplan. Här avgör hemmaplan.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK – AIK
Här har vi två lag som tagit poäng i de senaste matcherna. Västervik har tre raka med poäng mot AIK:s sex raka matcher med poäng. Västervik har tio segrar på 16 hemmamatcher mot AIK med åtta segrar på lika många bortamatcher och är med det näst bästa bortalag. Då inget av lagen ändå känns vara brännheta får jag känslan av att båda fortsätter ta poäng.

Löven4Ever tippar X

Dagens spel:
Leksands IF – Almtuna IS 1
MODO Hockey – Södertälje SK 1
IK Oskarshamn – Timrå IK 2
IF Troja/Ljungby – HC Vita Hästen 1
Västerviks IK – AIK X

Odds: 60.18

Chanstrippeln:
MODO Hockey – Södertälje SK 2
Västerviks IK – AIK X
IK Oskarshamn – Timrå IK 2

Odds: 39.37

 

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: