Löven4Ever tippar omg 30

Ikväll spelas sex matcher i HockeyAllsvenskan (omgång 30) och här får ni våra tips.

Senaste omgången (länk) satt trippeln MODO, Oskarshamn och Västerås till fina 7,38 ggr insats. Inte illa, så det kan löna sig att ta rygg på bloggen och våra tips.

Vita Hästen vs BIK Karlskoga

Jumbon Hästen mot fyran BIK Karlskoga, gästerna dessutom tredje formstarkast i ligan. Gästerna borde ta alla tre poängen, men HockeyAllsvenskan är ändå HockeyAllsvenskan. Lika klokt att avstå spel.

Löven4Ever tippar 2

Almtuna IS vs Västerås IK

Almtuna på plats elva är i klart större behov av poäng för att både undvika kval som att hänga på slutspelståget. Återkomlingen Västerås har ändå överraskat så här långt och så länge de har en tillräckligt hög placeringen i tabellen tror jag de i bland kommer tappa poäng.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn vs KHK

Hemmalaget som leder ligan är dessutom formstarkast, gästerna på plats fem i tabellen ligger tia i formtabellen (senaste 5). Hemmalaget dessutom hemmastarka, men på något är ju poängen i detta nu viktigare för gästerna. Jag känner att oavgjort och förlängning ligger i luften.

Löven4Ever tippar X

Björklöven vs AIK

Sjuan mot ligatvåan och även om vi förlorat båda matcherna mot AIK den här säsongen så brukar vi normalt sett vara rätt starka hemma mot gnaget. I fjol bl.a. tre hemmasegrar via 4-1, 4-2 och 4-3.. Även formen talar faktiskt något för hemmalaget, knapp seger 3-2?

Löven4Ever tippar 1

MODO vs Västerviks IK

Sexan mot 13 i tabellen, formen något bättre för gästerna och sett till tabelläge borde de vara mer motiverade. Men på något sätt och i någon match borde väl även och ändå till sist klassen ta ut sin rätt? Detta är på förhand kvällens säkraste tecken, borde sluta med hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

SSK vs Tingsryd AIF

Viktig streckmatch när 8:an SSK ska ta sig an TAIF bara två platser efter och fyra poäng bakom. Gästerna klart bättre form (2:a mot 12:a). Hemmalaget ändå sammantaget bättre hemma än vad gästerna är borta, bloggen tror att alla poäng stannar hos SSK.

Löven4Ever tippar 1

*

Kvällens spel

Kvällens trippel

Almtuna IS vs Västerås IK, 1
MODO vs Västerviks IK, 1
SSK vs Tingsryd AIF, 1

Odds: 8,56

Chansspelet

Almtuna IS vs Västerås IK, 1
IK Oskarshamn vs KHK, x
Björklöven vs AIK, 1
MODO vs Västerviks IK, 1

Odds: 45,64

Kvällens resultat

Björklöven vs AIK, 3-2 (odds: 15 ggr insats)

* * *

Spelen lägger ni med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

  Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: