Löven4Ever tippar lördagens matcher

Vi ger oss i slag med att ge ett tips hur vi tror dagens två matcher slutar.

 

 

AIK – Modo
När man inför säsongen tittade igenom spelschemat sattes det en notering för den här matchen. Det förväntades givetvis bli en match i den absoluta toppen, men så är tyvärr inte fallet. Modo är i usel form och har noll poäng på den fem senaste matcherna. Ingenting fungerar och laget har bara gjort åtta mål på dessa fem matcher. AIK å sin sida gör desto fler mål. Hela 19 mål på de tre senaste matcherna och fyra raka trepoängare. Inget talar för Modo och kanske just därför? Nä, inför ett välfyllt Hovet tar AIK det här.

Löven4Ever tippar 1

Oskarshamn –Björklöven
Oskarshamn är ett lag som i sina bästa stunder är riktigt bra, men får inte alltid till det. Ligger dock trea i tabellen och det säger det mesta. Är dock bättre borta än hemma, men mot ett sargat Björklöven kommer nästa seger som man dessutom har åtta raka hemmasegrar mot! Björklöven har tre raka förluster och bara mäktat med ett mål framåt på dessa tre matcher. Skadeläget ljusnar inte heller utan blev än värre igår när poängkungen Austin Farley insjuknade. Utgångsettan känns därmed tämligen given.

Löven4Ever tippar 1

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda omgången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: