Löven4Ever tippar lördagens matcher

Tre matcher på hockeyallsvenskans spelschema idag och här har ni våra speltips.

 

 

AIK – Almtuna IS

AIK har efter en riktigt bra svit nu två raka nederlag och ser helt plötsligt mänskligt igen. Mot det ställs ett formsvagt Almtuna med fyra raka förluster och bara två gjorda mål framåt på dessa matcher…och 17(!) insläppta. På Hovet är känslan att det blir fler.

Löven4Ever tippar 1

Leksands IF – IF Björklöven

Leksand har verkligen hittat formen sedan tränarbytet och tagit 13 av 15 poäng och Leif Carlsson vet fortfarande inte hur det känns att förlora som Leksandstränare. Mot det ställs Björklöven som studsade tillbaka senast mot BIK Karlskoga via 4-3 efter fyra raka nederlag. Nye Talaja verkar vara på gång och kan Leksand få stopp på Austin Farley?

Löven4Ever tippar X

BIK Karlskoga – IF Troja/Ljungby

Hemmalaget letar desperat efter formen och man kan undra hur djup avgrunden kan bli för BIK? Fem raka förluster talar sitt tydliga språk och p+å sex hemmatcher har man bara gjort 12 mål. Troja/Ljungby å sin sida verkar kunna blanda och ge precis hur mycket som helst. Vann senast mot Västervik och tagit 7 poäng av de senaste 15. Kan sluta precis hur som helst och kryss känns logiskt, om det var ett ord som gick att använda i hockeyallsvenskan 17/18 där allting verkar kunna hända.

Löven4Ever tippar X

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

3 thoughts on “Löven4Ever tippar lördagens matcher

 • 4 november, 2017 kl. 13:41
  Permalänk

  Det tippas det med hjärtat? 😉

  Trist att Agenten inte kommer vara med mot Lif. (Är inte Farley en yngre kopia av Special Agent Dale Cooper i Twin Peaks, så säg till.) Men det finns ju andra som kan kliva fram. Över 4 gånger på Björklöven är ju lite av ett bjudodds och så dåliga odds har inte Björklöven att vinna matchen.

  Så dagens ”säkra” är en etta på Bik till nära 2 gånger kosingen mot Troja. Och så drar vi en fultvåa på Löven, som vi inte satsar så mycket på, att vi gråter i kudden i natt, om den inte går in.

  Svar
 • 4 november, 2017 kl. 20:47
  Permalänk

  Två av tre är ju imponerande.
  Inte många proffstippare som tog det.
  Själv kör jag oftast på slutresultatet oavsett när det inträffar. Om man inte spelar kryss på full tid.

  Hatten av!
  Och vi tackar Werner för poäng!

  Svar
  • 5 november, 2017 kl. 08:41
   Permalänk

   Ja dom satt bra. Hockeyallsvenskan är ju rätt svårtippad. Vem såg att AIK helt plötsligt skulle få en svacka eller att AIS, som förvisso rätt ofta vunnit på Hovet, skulle göra det nu? Är nöjd med 2 av 3. Skulle bara sätt pengar i bägge 🙂

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: