Löven4Ever tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Ikväll spelas fem matcher i HockeyAllsvenskan och här har ni vår tips.

Västerviks IK – Karlskrona HK

Hemmalaget tog en imponerande 3-0 seger mot Leksand senast samtidigt som Karlskrona är i en liten formsvacka med tre raka segrar. Lagens två tidigare två möten har bägge slutat med kryss där Vvik sen dragit det längsta strået om bonuspoängen. Vi tror på oavgjort även denna gång.

Löven4Ever tippar X

MODO Hockey – Leksands IF

Två tippade topplag som inte alls får till det. Modo har förvisso tre raka segrar och fem poäng och tagit poäng i sju av de senaste åtta, men har 12 poäng upp till toppen. Leksands kris än sju resor värre med sex raka förluster och noll poäng! Någon gång måste det ju vända, men ikväll? Tveksamt.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn – IF Björklöven
En match som egentligen bord ha en given utgång. Björklöven har faktiskt inte tagit en trepoängare i Be Ge sen 2010! Någon ströpoäng här och där, men arenan har varit som förgjord. Tabelltvåan IKO vann senast mot Pantern borta, och det var första segern på fem matcher. Björklöven uppvisar just nu en stabil defensiv och fått igång målskyttet. Historiens makt är dock stor.

Löven4Ever tippar 1

Västerås IK – IK Pantern

Formstarkaste laget och näst bästa hemmalaget mot seriens delat bästa bortalag? Det blir något för er tippare att bita i. Tidigare möten dessa lag emellan brukar sluta med hemmaseger och senast vann VIK med hela 10-3. Den lär Panternspelarna inte glömt.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen – AIK
Två lag som brukar bjuda på målsnåla tillställningar. Snittet brukar ligga på 2,8 mål.. tillsammans! Tre av de fyra senaste mötena har slutat 1-1. Senast vann AIK hemma med 4-1.

Löven4Ever tippar X

Trippeln
MODO Hockey – Leksands IF 1
IK Oskarshamn – IF Björklöven, 1
Västerås IK – IK Pantern, 1

Odds: 7,38

Chanstrippeln
Västerviks IK – Karlskrona HK, X
MODO Hockey – Leksands IF, X
HC Vita Hästen – AIK, X

Odds: 76,75

* * *
Spelen lägger ni med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: