Löven4Ever tippar kvällens matcher

Tre HockeyAllsvenskan matcher spelas ikväll och här har ni våra speltips.

Södertälje SK – Karlskrona HK
Efter tre raka förluster där man nollats i två, slog man helt plötsligt Leksand med 4-0 på bortaplan. Kanske lite imponerande om nu att slå Leksand numera är en större bedrift? Karlskrona har märkligt nog varit spelledigt en vecka där många hunnit spela två matcher. Utgången ser oviss ut och då brukar ett kryss ligga på lut.

Löven4Ever tippar X

Almtuna IS – IF Björklöven
Hemmalaget har hittat en liten formtopp med tre raka segrar med 8-0 i målskillnad och inte släppt in ett mål på 184 minuter och 59 sekunder. Mot det ställs seriens näst sämsta bortalag som gör minst mål. Utgången torde vara given, men Björklöven har vunnit två av de tre senaste mötena i Gränbyhallen och borde tagit tre poäng mot Västerås senast.

Löven4Ever tippar X

Leksands IF – IK Oskarshamn
Hemmalaget rasar genom tabellen som en lavin till tonerna av ramsan ”Man ska inte heta Leif i HockeyAllsvenskan”, men någon gång måste det väl plana ut? Hur långt är ett stup? Vart är botten? Åtta raka förluster är förstås helt obegripligt och då talar givetvis inget för hemmaseger ikväll när tabelltvåan tillika bästa bortalaget Oskarshamn kommer på besök. Kommer hemmapubliken att orka masa sig till hallen för ytterligare en förlust?

Löven4Ever tippar 2

Trippeln:
Södertälje SK – Karlskrona HK, X
Almtuna IS – IF Björklöven, X
Leksands IF – IK Oskarshamn, 2

Odds: 42,84

Spelen lägger ni med fördel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: