Löven4Ever tippar kvällens matcher

Ikväll spelas sex hockeyallsvenska matcher och vi försöker återigen guida er till ett perfekt spel, OM det nu finns något som heter det när de hockeyallsvenska lagen är inblandade?

MODO Hockey – IK Pantern
Hemmalaget kändes som en stensäker två i förra omgången, men Vita Hästen ville annat. Kan inte tänka mig att MODO går på pumpen två matcher i rad? Man är u också obesegrade hemma i Fjällräven med fem raka trepoängare och här kommer den sjätte.

Löven4Ever tippar 1

IF Björklöven – Västerviks IK
Hemmalaget försöker förtvivlat hitta något som kan kallas för spel eller flyt och sprattlar ju till ibland. Oddset 2.12 kan tyckas bra och är klart spelbart. Samtidigt är Västervik, som tagit poäng mot Björklöven i sju av åtta möten, klart spelbar till 2,85. Ett kryss kan också ligga bra i munnen till 4,20. Helgardera helst, men någon gång ska väl polletten trilla ned?

Löven4Ever tippar med hjärtat 1

BIK Karlskoga – Almtuna IS
BIK är trygga hemma i Nobelhallen och har tagit poäng i samtliga fem hemmamatcher och bara förlorat en samt att man imponerade när man slog Oskarshamn borta senast. Almtuna å sin sida har bara en bortaseger på fyra försök och fortsätter att blanda och ge. Seger över AIK blev till klar hemmaförlust mot Leksand senast.

Löven4Ever tippar 1.

Västerås IK – Södertälje SK
Västerås fick senast med sig en poäng mot AIK efter sen kvittering och hänger som nykomling med bra i tabellen. Södertälje nollade senast Västervik och har tre raka segrar och tar kliv i tabellen, men har haft vissa problem på bortaplan. Fixar man det och tar fjärde segern här med både Ludwig Blomstrand och Lindsay Sparks åter i laget? Goda chans finns.

Löven4Ever tippar 2

Leksands IF – Karlskrona HK
Leksand har inledningsvis inte gjort Tegera till sitt fort, men har två raka bortasegrar och 10-3 i målskillnad, vilket borde gett en rejäl dos självförtroende. KHK har spelat många tighta matcher som allt som oftast slutar en uddamålet åt något håll. Fixar man det även mot Leksand? Kanske men inte till sin fördel.

Löven4Ever tippar 1

HC Vita Hästen – IK Oskarshamn
Två lag som överraskande i förra omgången, men på helt olika sätt. Hemmalaget slog MODO tämligen enkelt samtidigt som Oskarshamn föll ganska klart hemma mot BIK Karlskoga. Rider Hästen vidare på den boosten eller kan IKO tämja hästen och hitta sin tidigare vägvinnande spel? IKO har hittills bara släppt in sex mål på fem bortamatcher och är ett av seriens bästa bortalag. Hästen kryssar nästan jämnt hemma. Halvgardera?

Löven4Ever tippar 2

Trippeln:
MODO Hockey – IK Pantern 1
Leksands IF – Karlskrona HK, 1
BIK Karlskoga – Almtuna IS 1

Odds: 5,47

Chanstrippeln:
IF Björklöven – Västerviks IK 2
Västerås IK – Södertälje SK 2
HC Vita Hästen – IK Oskarshamn 2

Odds: 16,16

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: