Löven4Ever tippar kvällens matcher

I onsdags satte bloggen två av fem matcher och i kväll återigen hela fem matcher och där det spelas en del riktigt intressanta matcher där det går att hitta bra spel till mycket bra odds. Här har ni våra speltips för i kväll.

 

MODO vs Björklöven

Ligasjuan MODO som senast föll bort mot Leksand har två raka hemmasegrar, där vi kontrar med plats sex i tabellen och två raka segrar. I de två senaste bortamatcherna dessutom obesegrade efter 60 minuter. I fjol vann MODO det första mötet efter straffar medan vi vann det andra med 5-3. Här var bloggkollegan och jag inte ense, men när jag skriver detta blir tipset oavgjort vid full tid och sedan både hoppas och tror jag att #19 Farley avgör.

Löven4Ever tippar X, sedan bjuder Coolbet på 11 ggr vid resultatet 2-2.

Leksand vs IK Pantern

Formstarka Leksand som ligger fyra i tabellen är obesegrade efter 60 min de senaste nio matcherna, vann senast hemma mot MODO. Där kontrar gästande Pantern med tre segrar på de fem senaste och senast 4-3 efter OT hemma mot BIK Karlskoga. Leksand vann båda möten med Pantern säsongen 15/16 och vill säkert ha revansch från första mötet denna säsong.

Löven4Ever tippar 1

IK Oskarshamn vs AIK

Ligatvåan IK Oskarshamn kommer närmast från en bortaseger 1-0mot Tingsryd och har dessutom fyra rak hemma i BE-GE Hockey Center. Här kontrar AIK med plats fem i tabellen och senast hemmaseger mot Timrå IK, dessförinnan bara en seger på de fem senaste. I fjol vann IKO båda hemma, säsongen dessförinnan tog AIK en seger. Mycket talar för hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK vs SSK

Serieledande Timrå föll senast borta mot AIK, har dessförinnan tre raka hemma i NHK Arena. SSK kontrar med plats åtta och två raka segrar. På bortais därtill fyra raka segrar. Förra säsongen tog SSK en av de två matcherna i Timrå, samma resultat både 13/14 som 14/15. SSK kanske är ett lag som passar Timrå illa och för tabellen rätt intressant ifall gästerna återigen skulle kunna skrälla.

Löven4Ever tror på hemmaseger, men för den djärve värt att lira 2:an till 4.20

Västervik vs Tingsryd AIF

Ligatolvan Västervik kommer närmast från en klar hemmaseger mot Almtuna och har två raka hemmasegrar. Här kontrar TAIF med plats tio i tabellen och senast en hemmatorsk 0-1 mot IK Oskarshamn och forman med fyra raka torsk inte så god. I fjol vann lagen varsin match i Plivit Trade Hallen och trots gästerna svaga form kanske kvällens mest öppna drabbning.

Löven4Ever tippar 1

 

* * *

 

Dagens Spel:

Trippel:
MODO – Löven x
Leksand – Pantern 1
IKO – AIK 1

Odds: 16,24

Kvällens resultat:
MODO – Löven 2-2

Chanslir:
Timrå – SSK 2

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: