Löven4Ever tippar kvällens match

I kväll spelas bara en match i HockeyAllsvenskan, det är just mötet i Scaniarinken och här är vårt tips inför kvällens match.

 

Södertälje SK vs Björklöven

Under förra säsongen blev det idel bortasegrar när vi mötte Södertälje SK, mötena i Scaniarinken slutade 0-3 respektive 3-5. Målskyttar i det första mötet #51 Bull, #7 Lindquist samt #16 LEJ och i det andra mötet var målskyttarna #36 Hamill, #57 S Andersson, #14 Murphy, #7 Lindquist samt #8 Pukka.

Säsongen 14/15 vann SSK båda mötena i Scaniarinken med 2-1 efter OT, samt 4-0.

I nuläget ligger SSK bara två poäng efter oss i tabellen och formen sett till de fem senaste klart bättre för hemmalaget, räcker det till en revansch från säsongens första möte i T3 Center som slutade 4-1 till gröngula Björklöven? Bloggen väntar sig en jämn match och att det likt senast mot Leksand kommer avgöras först i over time eller på straffar.

Löven4Ever tippar X

Samtidigt har Coolbet just nu marknadens bästa odds på lövenseger med hela 2.70. Finns ändå en viss skrällchans mot annars formstarka Södertälje.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda omgången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: