Löven4ever tippar kvällens hockey

Högintressant hockey mest varje dag och ikväll förstås inget undantag med matcher i både SHL, direktkval till SHL och kvalserien till Hockeyallsvenskan. Här ger vi er våra tankar kring dessa matcher.

HV 71 – Färjestad BK

Färjestad var ju inledningsvis höga favoriter, inte bara att ta matchserien utan för hela SM-slutspelet. HV 71 har dock visat att man inte tänker ge sig så lätt och med en 2-1 ledning i matcher har man verkligen chansen att ta ett bastant grepp om matchserien. Dock har samtliga tre föregående matcher slutat med bortaseger. Läge för en helgardering?

Löven4Ever tippar 1

Växjö Lakers HC – Luleå HF
Luleå går som tåget, har 3-0 i matcher och kan ikväll avgöra hela matchserien och nolla de regerande mästarna. Fixar man det? Vi tror det, men det kommer att bli tight. Gardera gärna.

Löven4Ever tippar 2

Mora IK – Leksands IF
Slaget som Siljan inleds ikväll i Jalas Arena och som vanligt är SHL-laget favorit, MEN Leksand minns knappt hur det är att förlora. Lagen har alltså mötts i detta skede de två senaste säsongerna och nu är det alltså dags för rond tre. Mora har vunnit de föregående matchserierna med 4-1 och 4-2 i matcher. Vem tar match 1?

Löven4Ever tippar 1

Tranås AIF – Kristianstads IK
Tranås har smugit under radarn, men med två raka segrar har laget blivit att räkna med. Följer man upp med en tredje seger?

Löven4Ever tippar 1

Bodens HF – Hudiksvalls HC
Boden måste helt enkelt vinna denna match för att tävlingssäsongen inte ska vara över och att man får avsluta med sex träningsmatcher. Hudiksvall är inne på samma spår, lagen måste börja plocka poäng. Vilka hakar på och vilka viker ned sig?

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS – HC Vita Hästen
Almtuna har inlett kvalserien starkt med tre raka segrar och 14-4 i målskillnad. Vita Hästen föll senast något oväntat mot Tranås som därmed höll liv i tabellen. Vi tror på en trevlig fikastund i Uppsala, kaffe kaka, fjärde raka.

Löven4Ever tippar 1

Trippeln

Mora IK – Leksands IF, 1
Almtuna IS – HC Vita Hästen, 1
Bodens HF – Hudiksvalls HC, 1

Odds:6,87

Alternativa trippeln
HV 71 – Färjestad BK, 1
Växjö Lakers HC – Luleå HF, X
Mora IK – Leksands IF, 2
Tranås AIF – Kristianstads IK, 2 över 5,5 mål

Odds: 40,81

* * *

Dessa spel lägger du förstås hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: