Löven4Ever tippar i kväll

Här är våra tips inför kvällens sex matcher.

Först en liten påminnelse apropå vårt V75-system till helgen:

* * *

Sedan vill vi återigen påminna om vår insamling till ett trav-system till helgens V75 på Solvalla och visst vore det roligt om vi kunde spetsa till insamlingen till supporterspelaren rätt rejält? I skrivande stund (kl. 17:45) är lite drygt 1 300 kr insamlade och mer hoppas vi att det ska bli. Vore väl kul för er som åker till Solvalla eller följer travet via TV12 att ha en gröngul ”Lövenrad att följa” utöver ert eget spel? HÄR hittar du all info om hur du bidrar till vårt V75-system.

Vill du bidra till vårt travtips till förmån för supporterspelaren 18/19 så swishar du helt enkelt valfritt belopp till 070-517 34 76. Spelstopp som sagt kl. 12:00 på lördag.

Klicka på bilden nedan för att ta dig direkt till insamlingen Supporterspelaren 18/19.

Omgång 3

KHK – BIK Karlskoga

Hemmalaget så här långt obesegrade och genom sin fina målskillnad (8-2) dessutom serieledare. Hittills har man dock Västerås och Tingsryd och möjligen att BIK Karlskoga så här långt blir tuffaste nöten. Hemmaplan kommer dock fälla avgörandet.

Löven4Ever tippar 1

Leksands IF – Västerviks IK

Hemmalaget favoriter då man ännu inte förlorat efter 60 minuter, det lär man inte göra i morgon heller. Västervik har så här långt bara gjort två mål framåt och i den här matchen har bloggen svårt att se hur man ska kunna plocka poäng. Säker etta.

Löven4Ever tippar 1

IF Björklöven – SSK

Alltid svårt att tippa med hjärnan när hjärtat är gröngult och ständigt bultande. Men efter två lite tveksamma insatser vill vi nu se ett hemmalag som kommer ut i A3 Arena på det sätt vi förväntar oss, gästande SSK tippas på förhand ungefär där vi själva tippas. Så här långt en förlust och senast en vinst mot Pantern. Vi hoppas och tror att hemmaplan kommer bli avgörande i morgon.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna IS – Vita Hästen

Almtuna är ett lag som likt Löven och SSK lär gå till slutspel, man inledde med att enkelt avfärda Västervik och nu senast föll man knappt borta mot MODO. Vad Vita Hästen går för denna säsong fick vi se i söndags och vi har svårt att se annat än hemmaseger i denna match, så ännu en säker etta.

Löven4Ever tippar 1

IK Pantern – IK Oskarshamn

Pantern har inte ett lika spännande lag som tidigare, man är ett av de lag som möjligen tippas kvala sig kvar under våren 2019. Så här långt en seger och en förlust, gästande Oskarshamn har två segrar även om den mot Västerås först kom på övertid. Panterns första hemmamatch för säsongen, vi tror på en rätt jämn tillställning.

Löven4Ever tippar x

Tingsryds AIF – Västerås IK

Två lag med två raka förluster vardera, här tror bloggen att hemmalaget kommer visa sin klass och rutin. Återkomlingen Västerås IK har fått en tuff start på säsongen, men vi tror att man kommer få vänta på första segern.

Löven4Ever tippar 1

Här återkommer vi i morgon med aktuellt spel för denna omgång.

Kvällens spel:

KHK, Leksand, Almtuna, Tingsryd. 60 kr x 8,68 ev. 521 kr

Kvällens chansspel:

Leksand, Almtuna, Tingsryd, IK Pantern vs Oskarshamn x, samt Lövenseger 3-1, 3-2, 4-2 eller 5-2.

Dessa femlingar ger mellan 259,36 och 399,02 i odds och på dessa 10 kr vardera.

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: