Löven4Ever tippar Hockeyallsvenskan

Det börjar smått dra ihop sig i Hockeyallsvenskan. Vilka kliver fram och vilka viker ned sig i kampen kring alla strecken? Här får ni våra tips om dagen och morgondagens matcher.

Tisdag

AIK  –  Västerås IK
AIK ser ut att vara det lag som drar det längsta strået gällande seriesegern. Laget tar tre poäng till godo på Oskarshamn och en match mindre spelad. AIK har fem segrar på de sex senaste matcherna. Gästande Västerås  har precis tvärt om, en seger på de sex senaste och bara nio gjorda mål framåt. Får man igång målskyttet på Hovet? Möjligt, men man gör inte fler än AIK.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK  –  IK Pantern
Oerhört viktig match för bägge lagen. Seger om man är med i racet om en slutspelsmatch. Förlust och fel resultat i andra matcher och säsongen är mer eller mindre över. IKP kan faktiskt dras ned i kvalträsket vid förlust, men är ju ett erkänt bra bortalag. Västervik känns som det lag som har bäst schema att ta den sista slutspelsplatsen, men då är seger ett måste här. Oerhört öppen historia och inte sällan vinner bortalagen i dessa möten. Helgardera gärna, men vårt grundtips blir ändå hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

Onsdag

BIK Karlskoga  –  IF Björklöven
Två lag som är inblandade i två olika race. Hemmalaget i slaget om tredjeplatsen och Björklöven om att knipa den åtråvärda åttondeplatsen. BIK är ett stabilt hemmalag och Björklöven ett av seriens sämre bortalag. Där borde tecknet vara givet, men Björklöven tog en blytung bortaseger mot konkurrenten Västervik följt av en kross av ett annat konkurrerande lag i Tingsryd (6-1). Har Björklöven sent om sider kommit igång? BIK har två raka bortaförluster, men innan det två raka segrar hemma. Ovisst

Löven4Ever tippar X

HC Vita Hästen  –  Södertälje SK
Vita Hästen må vara fast förankrat i botten i och med en usel inledning på serien. I en tabell över de 14 senaste matcherna ligger Norrköpingslaget faktiskt på en 4:e plats och så länge de har en mikroskopisk chans kommer de kriga på. SSK såg väldigt sega ut senast och har bara tagit tre poäng på de sju senaste omgångarna! Hästen har vunnit fyra av sina senaste sju.

Löven4Ever tippar 1

MODO Hockey  –  IK Oskarshamn
MODO är formstarkt till skillnad från gästande Oskarshamn. Övikslaget fyra raka segrar och gjort 12 mål de två senaste. Oskarshamn har tre raka förluster och söker förtvivlat efter formen inför den hockeyallsvenska finalen. Här tror vi dock att man kammar noll.

Löven4Ever tippar 1

Tingsryds AIF  –  Almtuna IS
Fantastiskt viktig match för bägge lagen. Tabelltolvan Tingsryd mot 13:e placerade Almtuna där det just nu skiljer fyra poäng. Hemmaseger och Almtuna får börja förbereda sig för kval. Bortaseger och tabellen lever. Vem vågar vinna?

Löven4Ever tippar 1

Det säkra spelet

AIK  –  Västerås IK, 1
MODO Hockey  –  IK Oskarshamn, 1
Västerviks IK  –  IK Pantern, 1

Odds: 6.78

Det alternativa spelet

Västerviks IK  –  IK Pantern, 2
HC Vita Hästen  –  Södertälje SK, 1
AIK  –  Västerås IK, AIK mer än 3,5 mål
MODO Hockey  –  IK Oskarshamn, mer än 5,5 mål

Odds:43,68

Sugen att rygga våra spel. Gör det då hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: