Löven4Ever tippar helgens matcher

I helgen är de hockeyallsvenska matcherna utspridda som gruset på en norrländsk cykelbana. Fyra matcher ikväll, två i morgon följt av en på söndag och här är våra speltips.

Fredag:

Västerviks IK  –  Timrå IK
Tabelltian mot tabellfyran. Västervik uppvisar igen större form med endast två trepoängare på de åtta senaste, samtidigt tog man en stärkande tvåpoängare senast mot tabelltvåan BIK Karlskoga. Gästande Timrå har kört varannan på sistone och vann senast. Förlust nu då? Nja, känns ganska öppet, det två senaste mötena har slutat med oavgjort efter full tid.

Löven4Ever tippar 2

Almtuna IS  –  Västerås IK
Uppsalalaget är ofta med i matcherna men får med sig få poäng. Ingen trepoängare på sju matcher, men ändå sex poäng inspelade. Västerås har vunnit fyra av de senaste fem bortamatcherna. Vi tror den formen håller i sig.

Löven4Ever tippar 2

MODO Hockey  –  Kristianstads IK
Gästande KIK har tagit poäng i åtta av de nio senaste matcherna och normalt borde den formen kunna ge segerchanser, men inte när man gästar slaktmaskinen MODO i Örnsköldsvik.

Löven4Ever tippar 1

Södertälje SK  –  Tingsryds AIF
Två lag som jagar formen. SSK tappade senast en 2-0 ledning, men vann en i förlängning, precis samma scenario som i omgången före. Tingsryd föll senast med 0-4 hemma mot Björklöven och har inge trepoängare på de sju senaste. Vi tor dock att SSK lyckas hålla hela matchen den här gången.

Löven4Ever tippar 1

Lördag

Mora IK  –  BIK Karlskoga
Mora har en poäng på de fem senaste omgångarna och bara mäktat med åtta mål. Nu väntar BIK som gjort 27 mål under samma period, dock ”bara” ett senast mot Västervik då det till och med blev förlust. Det tror jag Mora får äta upp.

Löven4Ever tippar 2

IF Björklöven  –  AIK
Aldrig har väl Björklöven varit så stora favoriter mot AIK som ikväll och allt annat än en hemmaseger ska ses som en skräll. Samtidigt är det väl då man ska slå till, när man har mest att vinna? AIK har åtta raka utan seger och laget behöver verkligen titta in på vinnarspåret för att hänga med i tabellen.

Löven4Ever tippar 1

Söndag

Karlskrona HK  –  HC Vita Hästen
Hemmalaget har en fin formkurva med fyra segrar och poäng i de fem senaste matcherna. Hästen vann senast och är ett målglatt gäng på bortaplan med hela 32 fullträffar där bara BIK är bättre med 33. Utgången känns vidöppen

Löven4Ever tippar X

Det ena spelet

IF Björklöven  –  AIK, 1
Mora IK  –  BIK Karlskoga, 2 Västerviks IK  –  Timrå IK, 2

Odds: 5.92

Det andra spelet
MODO Hockey – Kristianstads IK, över 6,5 mål
IF Björklöven – AIK, Björklöven över 2,5 mål
Almtuna IS – Västerås IK, 2
Södertälje SK – Tingsryds AIF, 1
Karlskrona HK – HC Vita Hästen, X

Odds: 78,69

* * *

Dessa spel kan ni lägga hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: