Löven4Ever tippar helgens fighter

I onsdags satte bloggen tre av sex matcher, men för den djärve som tog rygg på bloggens chanstrippel satt tre sköna kryss till finfina 159 gånger insats. Så våga haka på och ta rygg! Under helgen tre nya hockeyallsvenskan matcher, däribland matcher för AIK, Oskarshamn och ligaledande Timrå. Här har ni våra tankar inför dessa och hur vi tippar att matcherna slutar.

 

IK Oskarshamn vs Västerviks IK

Ligatvåan Oskarshamn möter 12:e placerade Västervik hemma i Be-Ge Hockey Center i ett derby, hemmalaget kommer närmast från en övertidsförlust borta mot Timrå medans gästerna senast föll borta mot AIK med 0-5. Den bästa formen har hemmalaget via tre segrar (10 p) på de fem senaste att jämföras med tre segrar för gästerna. Förra säsongen vann gästande båda mötena i Be-Ge och säsongens första möte avgjordes på straffar. Derby alltid derby, men utgångstipset blir hemmaseger.

Löven4Ever tippar 1

Timrå IK vs BIK Karlskoga

Serieledande Timrå IK tar sig an jumbon BIK Karlskoga hemma, Timrå kommer närmast från en övertidsseger mot tvåan Oskarshamn medans gästerna senast föll borta mot Tingsryd som vi själva mötte i går. Den bästa formen har Timrå via två segrar på de fem senaste att jämföras med bara en för gästande BIK Karlskoga. Förra säsongen vann Timrå ena hemmamötet och gästerna BIK det andra på straffar. Hemmalaget vill nog ta revansch för förlusten i Nobelhallen.

Löven4Ever tippar 1

 

AIK vs Vita Hästen

Ligasexan AIK möter tiondeplacerade Vita Hästen hemma på Hovet, hemmalaget kommer närmast från en hemmatorsk mot Leksand medans gästerna i går föll borta mot SSK på straffar. Den bästa formen har gästerna via sju poäng på de fem senaste matcherna att jämföras med y för AIK. Förra säsongen idel hemmasegrar och gästande Hästen har faktiskt bara en seger på Hovet av sex möjliga försök sedan säsongen 14/15. AIK dock det enda laget som så är långt inte spelat övertid. När kommer första tillfället?

Löven4Ever tippar 1

* * *

Helgens spel:

Timrå vs BIK 1

Odds: 1,55

Chanstrippeln:

Timrå vs BIK 1
Oskarshamn vs Västervik x
AIK vs Vita Hästen x

Odds: 34,97

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: