Löven4Ever tippar fredagens matcher

Ikväll spelas fem matcher i hockeyallsvenskan och här har du Löven4Evers speltips.

 

Västervik – Leksand
Västervik har vunnit sina två senaste hemmamatcher och adderar du bortasegern senast mot BIK Karlskoga så har du ett lag i hyfsad form med åtta poäng på de fem senaste matcherna. Gästande Leksand är faktiskt seriens näst sämsta bortalag utan trepoängare så här långt, men vann sin senaste bortamatch mot serieledande Timrå efter förlängning och har efter det två raka segrar hemma och med ett på nytt fött självförtroende är utgångstvåan är given.

Löven4Ever tippar 2

Södertälje – BIK Karlskoga
Hemmalaget har tre raka segrar (8 poäng), där senaste segern den mot seriens bästa hemmalag Pantern, imponerar. Mot det ställs ett BIK Karlskoga med det precis motsatta facit dvs tre raka förluster och BIK är inget bra bortalag i år vilket fem poäng på sju försök vittnar om. Ettan känns med den bakgrunden ganska given.

Löven4Ever tippar 1

Almtuna –Pantern
Här har vi två lag med tveksam form. Almtuna, som gick rätt bra ett tag har helt plötsligt hamnat i en oförklarlig svacka. Två raka förluster och 0-9 i målskillnad där 0-7 senast mot Vita Hästen måste ha känts ända in i benmärgen. Pantern å sin sida kommer också från två raka förluster, men åt det mer hedersamma hållet via en förlängningsförlust senast mot Södertälje och en 0-1 förlust innan det mot Tingsryd. Luktar kryss.

Löven4Ever tippar X

Tingsryd-Vita Hästen
Oerhört svårtippad match. Tingsryd blandar och ger, men två raka målsnåla segrar ger råg i ryggen. Vita Hästen å sin sida har på sistone bjudit på en berg-och-dalbana av sällan skådat slag. 2-8 mot AIK förrförra omgången vänder man till 7-0(!) hemma mot Almtuna i den senaste matchen. Helgardera..

Löven4Ever tippar 1X2

Timrå – Troja
Dagens säkraste tipstecken. Timrå är i bra form vilket 4-1 mot Modo och 3-0 mot Björklöven, bägge på bortaplan och är också obesegrat på hemmaplan. Troja har två raka förluster och 2-10 i målskillnad…på hemmaplan. Man är dock tryggare på bortaplan, men den här dagen tar man inga poäng mot en Jonathan Dahlén & Co i bra form. Given etta.

Löven4Ever tippar 1

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: