Löven4Ever tippar fredagens matcher

Full omgång i HockeyAllsvenskan ikväll och här berättar vi hur det kommer att gå.

 

IK Pantern – Karlskrona HK
Hemmalaget dalar mer och mer i tabellen och hemma i Rosengårds ishall där man borde kunna tråka ut vem som helst har man bara tagit tre segrar av åtta och gjort ynka 13 mål(!). KHK är ett stabilt bortalag som gör många mål.

Löven4Ever tippar 2

AIK – Almtuna IS
AIK släppte onödigt poäng i den senaste hemmamatchen och det borde räcka som tändvätska för att ta Almtuna som i och för sig tog en bra skalp uppe i Umeå senast och vann mot AIK senast hemma i Gränby, men vi tror stenhårt på en hemmaseger här.

Löven4Ever tippar 1

Västerviks IK – HC Vita Hästen
Grymt viktig sexpoängsmatch kring det nedre strecket som helst Västervik bör vinna för att inte tappa mark. Vid förlust är det fem poäng upp till just Vita Hästen. Vid seger går man om. Tyvärr är Västervik klappkass på att vinna hemma och väntar ännu på sin första trea. Hästen är dock inget gediget bortalag vilket fem poäng på åtta matcher visar. Hörde jag kryss?

Löven4Ever tippar X

BIK Karlskoga – Södertälje SK
Två lag på den övre tabellhalvan där Södertäljes form är något vassare än hemmalagets. BIk Tog en stark tvåpoängare mot Modo senast där man nollade hemmalaget. SSK å sin sida åkte på en 3-7 förlust mot målglada KHK. Känns nånstansch som en match som kan sluta precis hur som helst och då ligger alltid ett kryss nära till hands.

Löven4Ever tippar X

Leksands IF – IF Björklöven
Hemmalaget rivstartade efter uppehållet och vann seriefinalen mot Oskarshamn med hela 7-4 och det på bortaplan. Björklöven gjorde det motsatta på hemmaplan vilket förstås påverkar tankarna inför denna match. Dock vann Björklöven senast i Tegera och vunnit fyra av de fem senaste mötena med Leksand, så en chansspel kan lura i vassen, men utgångstecknet blir en etta.

Löven4Ever tippar 1

Tingsryds AIF – IK Oskarshamn
Botten mot toppen. Båda lagen föll senast, Tingsryd borta mot Vita Hästen med 2-4 och IKO med hela 4-7 hemma mot Leksand. Tror inte serieledarna förlorar två raka, vilket räcker som motivering här.

Löven4Ever tippar 2

Västerås IK – MODO Hockey

Hemmalaget visar att man snabbt anpassat sig till den allsvenska kostymen och ligger på en finfin sjundeplats. Hemma i ABB Arena Nord är man svårslagna, vilket endast en nollpoängare visar. Modo fortsätter sin kräftgång. Fem matcher utan seger och bara en på de åtta senaste. Någon gång måste det vända. Sker det ikväll? Helgardera.

Löven4Ever tippar 2

Trippeln
IK Pantern – Karlskrona HK, 2
AIK – Almtuna IS, 1
Leksands IF – IF Björklöven, 1

Odds: 5,37

Chansspelet
Västerviks IK – HC Vita Hästen, X
BIK Karlskoga – Södertälje SK, X
Leksands IF – IF Björklöven, X

Odds: 38,27

* * *
Spelet lägger du förstås in hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: