Löven4Ever pausar verksamheten

Efter många timmar av analyserande och noga övervägande har Löven4Ever slutligen beslutat sig för att ta en paus ifrån skrivandet kring Björklöven i synnerhet och hockey i allmänhet. Vi har sedan säsongen 2006/07 följ laget på allt närmare och närmare håll för varje säsong och övrig hockey nästan lika nära.

OPEC Calls Time-Out in Oil Price War

Allt har dock sin tid och vi har de senaste tiden känt att energin och tiden inte riktigt finns där och skrivandet nästan byggt mer på ett måste än på ren lust. Vi har ju gjort detta på ideell basis, samtidigt på kvällstid under väldigt lång tid och har känt att vi försakat mycket i våra liv. Så ska det inte kännas och då väljer vi helt att kliva av på obestämd tid. Vi säger inte adjö, men kan inte heller garantera att vi återkommer. Det får helt enkelt framtiden utvisa. Nu ska vi åter försöka ta hand om våra nära och kära som vi försakat under över ett decennium, försöka att enbart åter börja njuta av ishockey igen, något vi verkligen gjorde och hade när vi började skriva för drygt 15 år sedan. Men resan har tyvärr någonstans fått oss att succesivt tappa energi och den rena glädjen med hockeyn och det supporterskap vi i grund och botten har.

Vi är samtidigt väldigt stolta över den resa vi gjort och på det sätt vi följt och bevakat Björklöven under alla dessa år. Vi har prövat på podcast, testat studioprogram, intervjuat olika gröngula profiler som kanske inte alltid fått välförtjänt plats eller utrymme och på så många olika sätt försökt att höja intresset för Björklöven från vår sida. Sedan går inte dessa ca 15 år att sammanfatta i några få meningar eller ens i ett lite längre inlägg. Men utöver, vad vi själva tycker, stundtals iaf lite kritiska och iaf väldigt nyfikna frågor, har vi varit ett komplement till lokaljournalistiken (?) kring laget och även Lövens egna kanaler. När det gäller det senare anser vi att Löven själva skalat upp den egna bevakningen genom än mer djuplodande intervjuer, fokus på spelarna och även genom bl.a. youtube-kanalen som genom den egna play-kanalen mer ofta än tidigare bjuder på lite bakom kulisserna och det senaste i intervjuerna. Det kan möjligen göra att vi spelat ut vår roll.

När det gäller just den lokala bevakningen finns det nog betydligt mer att önska och även om Markus Isacson på VK i denna intervju (länk) gav sin syn hoppas vi att det finns någon eller några andra som kan ta över stafettpinnen och iaf försöker utmana framöver. Löven är det stans överlägset mest populära lag och ett så start varumärke, när det nu snart vankas logapremiär och laget återigen är topptippade vill man som supporter läsa än mer reportage om bl.a. de de senaste träningarna och vad som hela tiden är det allra senaste. Vi önskar bara att VK växlar upp och även att någon försöker utmana.

Vi har iaf alltid försökt att bidra på vårt sätt och utöver det vi nämnde ovan vill vi även framhålla ett rätt underhållande klipp vi fortfarande är väldigt stolta och alltid blir glada av att se. I samband med detta klipp och även efteråt hade vi så många fler idéer och tankar på uppföljare. Klippet hade heller aldrig varit möjligt utan tummen upp från Björklöven och att vi även fick tillåtelse att filma lite im från det allra heligaste.

Vi vill i denna stund först och främst tacka alla inom Björklöven under denna tid, alla fans som vi under samma tid lärt känna, alla andra som korsat vår väg och alla samarbetspartners som väldigt troget ställt upp säsong efter säsong.

Vi älskar er alla. För evigt, för alltid!

PS. Hoppas vi framöver kommer mötas i A3 Arena eller i någon arena näta dig. vi kommer alltid fortsätta stå upp för Löven

* * *

Att vi skulle pausa trodde väl få och det skulle aldrig varit spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

39 thoughts on “Löven4Ever pausar verksamheten

 • 21 september, 2021 kl. 07:14
  Permalänk

  Så tråkiga besked att vakna till och kommer sakna er verkligen. Som supporter och bo ”några” mil ifrån sitt favoritlag och få er input har varit guld. Klockrena analyser med inslag av humor kan inte bli bättre. Tack för allt och hoppas verkligen ni får en nytändning för ni har gjort ett fantastiskt jobb. Glöm aldrig det!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 07:15
  Permalänk

  Tusen tack för allt ni gjort för oss hockey nördar och löven älskare! För evigt för alltid over and out L4E.

  Svar
  • 21 september, 2021 kl. 12:07
   Permalänk

   Nej men vad tråkigt! Vilket bakslag för alla lövensupportrar. Var ska man nu hitta intressanta inlägg och analyser före och efter match? Kunniga inside-kommentarer – för alla – utan att vara inlåsta bakom betalväggar. Suveränt! Tusen tack, lycka till och välkommen åter.

   Svar
 • 21 september, 2021 kl. 07:20
  Permalänk

  Mycket tråkigt men fullt förståeligt. Erat engagemang med bloggen har förgyllt oss läsare med fantastiskt mycket läsargodis, tävlingar och intervjuer. Nu ska veta att det har varit väldigt uppskattat.
  Att familj får stå åt sidan så mycket är jobbigt och inte bra så nu får ni ägna all tid åt dom vilket är det viktigaste. Vill således tacka för erat fantastiska arbete och önska er att gott framöver, tusen tack bloggare.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 07:54
  Permalänk

  Har ni funderat på att vara plattform för andra som vill skriva? Jag ser ofta intressanta analyser efter matcherna på Facebook och bra uppsnack inför matcher. Kanske är så att denna typ av bloggande gjort sitt och att framtiden hör just till att skriva på Facebook.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 07:54
  Permalänk

  Tack för allt!
  Ni har varit otroligt viktiga för både Björklöven och för oss fans. Tror inte det kan sägas tillräckligt. Ta hand om er och era familjer så ses vi i ladan!

  Svar
  • 24 september, 2021 kl. 18:53
   Permalänk

   Tusen tack för trevlig läsning grabbar. Vila ut och känn efter. Kanske kommer suget igen.
   Ha det riktigt bra och vi hoppas att vi alla får njuta av en bra säsong.
   Tack 🙏💚💛

   Svar
 • 21 september, 2021 kl. 08:14
  Permalänk

  Tack för all input o engagemang, ni får gärna återkomma vi fortsätter att hålla på Löven o hoppas på SHL och att Marklunds ska förlora även nästa match./Bobby

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 08:19
  Permalänk

  Stort tack för ert engagemang. Har varit trogen läsare, att surfa in på 4ever har varit rutin varje morgon.
  Hoppas att Björklöven har förstått hur viktiga ni varit.
  Otroligt tråkigt att ni slutar men jag förstår er, det måste finnas tid för nära och kära.
  Ha det riktigt bra och sköt om er.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 08:33
  Permalänk

  Tack för allt mervärde ni har gett oss supportrar.
  Stort tack, ni är hjältar!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 08:58
  Permalänk

  Tack för oerhört många bra inlägg men framför allt en stor eloge till den tid Ni lagt ned på detta!

  Beslutet är helt riktigt – inget är viktigare än sin egen familj!

  Tack ska Ni ha – ta hand om Er!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 09:03
  Permalänk

  Stort tack för allt!
  Jag fick förmånen att vara med er på nära håll när bloggen startades en gång i tiden och vilken resa ni gjort sedan dess! När bloggen startade bodde jag i Umeå men sen jag flyttade söderöver har bloggen varit extra betydelsefull. Ni har levererat unika artiklar och intervjuer men också skrivit om detaljer i spelet och kring matcherna som inte VK eller annan etablerad media förmått att göra. Bloggen har även varit lite av en snuttefilt när resultatet sviktat och när saknaden av att inte kunna följa laget på plats i Umeå varit stor. Därmed är det såklart jättetrist att ni pausar (slutar?) med bloggen, men det är också helt begripligt. Jag väljer att se det som ett tecken – i år går vi upp till SHL! Återigen, stort tack för allt och sköt om er!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 09:09
  Permalänk

  Skit tråkigt men förståeligt, tack för allt, vilket forum ska nu vi Lövare i förskingringen ta till, hoppas att vi kan ventilera våra åsikter i något annat forum.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 09:47
  Permalänk

  Ni är redan saknade!!!

  Tack för allt och ta hand om er!

  ❤️

  Svar
  • 21 september, 2021 kl. 12:03
   Permalänk

   Tråkigt att höra. Tack för den här tiden. För oss ”utsocknes” som inte kan motivera en prenumeration på VK har era rapporter och analyser varit ovärderliga!

   Svar
 • 21 september, 2021 kl. 11:01
  Permalänk

  Tack för allt grabbar. Jag kommer att alltid minnas alla insamlingar ni har gjort för löven genom alla år. Men jag vill bara önska er alla lycka till med allt som ni företar er med. PS löven är mycket men Familjen är absolut de viktigaste så ha det bra. På återseende. Jag hoppas att vi ses på A3 den 1/10 mot Västervik. För jag har fått 2 biljetter av Per kenttä till den maten.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 11:22
  Permalänk

  Tack för allt!
  Har stor förståelse för ert beslut.
  Skrivandet tar tid från familjen och det ska inte kännas som ett måste.
  Har följt er från starten i princip och tack vare er så har fått en grym bevakning av vårt kära lag,Björklöven.
  Sköt om er!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 13:02
  Permalänk

  Tack för bra jobb! Lev väl till kropp och själ !

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 14:40
  Permalänk

  Tack för ett fantastiskt jobb som ni har gjort. Snabb info, klockrena analyser, roliga tävlingar och allt med en touch av humor och mycket kunnande. För evigt för alltid!

  Svar
  • 21 september, 2021 kl. 15:50
   Permalänk

   Bra jobbat grabbar! Njut av säsongen och hoppas gnistan kommer tillbaka. Om inte kan ni vara nöjda med det ni gjort.

   Mvh
   Johannes
   /Svenska Fans, MoDoredaktionen

   Svar
 • 21 september, 2021 kl. 16:49
  Permalänk

  Tack för allt!!
  Ni kommer att vara saknade.
  Som söderlövare kommer jag att sakna er extra mycket.
  Lycka till,med vad som än väntar…
  Löven,för alltid!!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 17:34
  Permalänk

  Tråkigt att höra men fullt förståerligt med den massa tid ni lagt ner som vi fans verkligen uppskattat.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 18:10
  Permalänk

  Tråkigt att höra, men full förståelse för ert beslut! Har följt bloggen till och från under alla åren och alltid tyckt ni gjort ett bra arbete! Sedan när man betänker att ni gjort allt på ideell basis så kan jag bara buga och tacka för allt jobb ni lagt ner! Beundransvärt! Lycka till med allt annat ni tar er för i framtiden!
  Tack från en lövensupporter!!!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 18:12
  Permalänk

  Stort TACK från Skåne. Tag nu vara på familjen och egentid. Allt gott!!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 19:58
  Permalänk

  Åh nej!!!!
  Tack för allt! Men har ni förökat hitta någon som vill ta över? Ni har ju ett bra varumärke!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 20:03
  Permalänk

  Tråkigt men förstår er! Bra jobbat genom åren, blir inte lika kul nu..

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 20:30
  Permalänk

  Tack för alla reportage, uppdateringar och tankar om och kring Björklöven. Ert jobb och tid ni lagt ned visar vilka eldsjälssupporters ni är. Tack så länge och hoppas ni kommer åter.

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 20:41
  Permalänk

  Tack för alla analyser och reflektioner genom åren!

  Svar
 • 21 september, 2021 kl. 21:15
  Permalänk

  Stort tack för allt jobb / tid / pengar ni lagt ner på bloggen för oss grågula supportrar genom åren. Det är imponerande att ni orkat så länge! Jag och många med mig kommer aldrig att sluta hoppas på att ni en dag avslutar time outen och återupptar bloggandet i någon form.
  Ta hand om er och njut av att ”bara” vara vanliga supportrar,
  Vi syns på ladan!

  Svar
 • 22 september, 2021 kl. 07:27
  Permalänk

  Mycket tråkigt besked, men som många andra skrivit, fullt förståeligt! Hoppas njutningen, lusten och glädjen för hockeyn och vårt kära Björklöven kommer åter nu när säsongen kommer igång och då ni inte känner egen press att prestera! För egen del, om jag får önska, så skulle jag bli jätteglad om ni emellanåt ville producera en och annan lördagsmix som har varit en stor favorit under åren! Lev väl och må gott och tack för allt ni gjort och skrivit!

  Svar
 • 22 september, 2021 kl. 08:46
  Permalänk

  Tråkigt att höra! Ta hand om er så ses vi på ladan!

  Svar
 • 22 september, 2021 kl. 12:50
  Permalänk

  Oj så tråkigt, men förståeligt och kanske förståndigt. Jag tillhör inte Lövenfansen utan håller på ett annat lag i serien, men har med stor behållning läst bloggen i flera år för att få, som jag tycker, kloka och insiktsfulla tankar och analyser om både Löven och serien.

  Tack så mycket!!

  /Micke D

  Svar
 • 23 september, 2021 kl. 11:29
  Permalänk

  SUpertråkigt men förstår helt och fullt! Jag har undrat hur länge ni ska orka med tanke på hur extremt regelbundet och punktligt ni skrivit under säsong! Hoppas ni får en härlig säsong på läktaren. Må väl och stort tack för så många roliga, intressanta och ibland sorgliga stunder!

  Svar
 • 23 september, 2021 kl. 15:41
  Permalänk

  Jag säger på återseende, Löven är en drog man aldrig blir av med 😁✌
  Tack för allt så länge. Oerhört uppskattad blogg sen många många år tillbaka. Tycker Löven borde finansierat er för länge sen dock så ni bara hade behövt jobba med journalistiken.
  Ta hand om er ❤
  Löven4ever (skåne)

  Svar
 • 24 september, 2021 kl. 21:10
  Permalänk

  Ledning 4-0 i seriepremiären i första perioden mot Tälje…och så kommer jag in här och ska se om ni lagt upp någon uppdatering men ser att ni pausat bloggen. Det räcker med något eller kanske två inlägg i veckan. Tråkigt men livet går upp och ner och jag hoppas att ni kommer tillbaka då det skrivs för lite om Löven och hockey i allmänhet i en alltmer global värld där också sport med lokal karaktär tappar gentemot miljardärfotbollen i PL & CL som tar all fokus. Sköt om er och jag hoppas kunna ser i Ladan fortsättningsvis också.

  Svar
 • 25 september, 2021 kl. 03:12
  Permalänk

  Nej!
  Det där går vi inte med på.
  Kan vi rösta om frågan?

  Svar
 • 25 september, 2021 kl. 08:13
  Permalänk

  Tack för den tid som varit, exakt en dag som denna man vill titt in och läsa om hur bra Löven va!

  Svar
 • 25 september, 2021 kl. 09:50
  Permalänk

  Väldigt tråkigt! Vill uttrycka min uppskattning för den bevakning ni gjort genom åren. Den har varit grymt bra! Fina inlägg och just det ni gjort, när TCIM försvann har varit av högsta vikt för min del att som Sydare kunnat upprätthålla intresset. VK kan kyssa sig i a-t. Ett superhärligt gäng skribenter med kloka synvinklar. Har dessutom gillat att ni INTE haft ekonomisk koppling till Löven eller kommersiell media. Det har gett mig känslan av att ni också ”känner”, vågar vara kritiska men samtidigt drivs av önskan mot framgång för laget, vill peppa, vill förmedla info men samtidigt också det där man måste ”läsa mellan raderna”. Riktiga fans med andra ord! Hade jag haft ordets gåva hade jag sprutat superlativ över er. Det får bli ett STORT TACK! All kärlek!

  Svar
 • 2 oktober, 2021 kl. 00:35
  Permalänk

  Som sann Västerås supporter kommer jag att sakna inläggen efter matcherna mot löven.

  /Johan

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: