Löven4Ever om #51 Ericssons debut

Helt plötsligt presenterades i onsdags vid lunchtid ett nyförvärv då centern #51 Lukas Ericsson som helt flugit under radarn presenterades som en ersättare för #24 Hage, hur gick det då mot BIK Karlskoga?

 

 

Comebackande centern/wingern och vårt nyförvärv Lukas hade möjligen inte kunnat se sin debut sluta på ett bättre sätt. Lukas hade inför matchen vad vi vet inte spelat någon match utan enbart tränat då han gått kontraktslös.

Sedan gick han denna gång på en kant med Wikström som center och Messy på andra kanten, men Ericsson är alltså väldigt användbar då han även kan nyttjas som center och det var även som Hager ersättare han presenterades.

Istid:

Antal byten: 16 (tot: 11:05 min)

Snittid/byte: 41 sek

Skott på mål: 0

Skott i block: 0

Skott utanför: 0

Totalt antal skottförsök: 0

Utdelade tacklingar: 0

Mottagna tacklingar: 0

+/-: 1

* * *

Klart godkänd insats tycker bloggen, Lukas är stor, stark och även riktigt rejäl vid sargerna. På det sättet har vi även fått in lite skills vi kanske saknat lite. Sedan fick även Ericsson stort förtroende från Fagervall i matchens slutskede när de tre poängen skulle säkras.

Lukas lär inte vara mindre taggad i kväll mot sitt f.d. lag Leksands IF, man brukar ju säga att släkten är värst. Era kommentarer kring Ericssons debut?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Löven4Ever om #51 Ericssons debut

 • 4 november, 2017 kl. 15:23
  Permalänk

  Det är ett bra förvärv, men samtidigt är det ett otroligt underbetyg mot övrig trupp att en helt matchovan spelare går in och är så pass bra. Han var nog nyttigaste spelaren mot BIK.

  Svar
 • 4 november, 2017 kl. 15:32
  Permalänk

  HELT obegripligt att Fagervall lämnar Kim K hemma när man har kort om forwards. Då ställer man inte det bästa laget man har på isen. Kan du inte reda ut någon eventuell fnurra på tråden då vete fan om du ska vara coach. Alla som suttit på träningar och sett tidigare matcher inser att det är inget fel på Kim utan det måste vara något annat.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: