Löven4Ever möter #21 Fredrik Hetta

Vi mötte upp nyförvärvet från IK Pantern, forwarden #21 Fredrik Hetta, efter dagens träning för att dels höra hans tankar om klivet från Div 1 till HockeyAllsvenskan, sedan vad han tycker om Umeå som stad så långt, hans roll i laget och även lite om hur sommaren varit.

Självfallet pratade vi en del om det så heta och omdebatterade derbyt mot Skellefteå AIK (det laget vi helst inte nämner vid namn) som spelas i morgon kväll kl. 18:30 i T3 Center. Hetta har som mest tidigare lirat inför 2700 pers på Hovet, i morgon lär inramningen bli något helt annat i T3 Center. För dig som ännu inte skaffat biljett och kommer köpa den på webben kommer priset att vara 99 kr.

Nu mötet med nyförvärvet #21 Fredrik Hetta:

4 thoughts on “Löven4Ever möter #21 Fredrik Hetta

 • 6 augusti, 2015 kl. 20:53
  Permalänk

  Har ni den där saik bilden med lavander och en apa? Tror jag sett den på er blogg förut

  Svar
 • 7 augusti, 2015 kl. 00:02
  Permalänk

  Hej, jag gillar det ni gör! En efterfrågan bara, jag tycker ni borde satsa på att göra en app! Följer några SSK-entusiaster på twitter som gjorde en app nyligen och den har tagits emot riktigt väl, tror det kan vara ett steg i rätt riktning för er som försöker konkurrera med VK, att ligga i framkant. Bekvämt att ha allt i telefonen också, som jag har förstått det så är det inte särskilt dyrt heller… SSK-entusiasterna startade en insamling på ett par tusen som fansen hjälpte till med, lär ni ju lätt lyckas med!

  Mvh
  H

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: