Löven4Ever med veckans spelare

Förra veckan utsågs #47 Kevin Lindskoug och #22 Nicklas Johansson till veckans löv. Nu till de vi anser skött sig bäst denna vecka i mötena med BIK Karlskoga (6-3) och IK Oskarshamn (1-2).

#57 Stefan Andersson (1:a gången)

Stefan spelade hela 25:02 min mot BIK Karlskoga trots 8 min i utvisningsbåset. Spelade även mycket mot Oskarshamn och har snittat 23:30 under veckan. Ett mål i dessa båda matcher och i matchen mot Oskarshamn stod Stefan för 25% av våra blockade skott. I plusminus noterar vi +-0 under veckan, så här långt totalt +3 och i backligan ligger Stefan på en fin femteplats med sina 5 poäng (1+4) efter sex matcher.

#28 Lukas Sandström (1:a gången)

Lukas har under veckan utöver att fått ge namn åt VK-Gustavs nya katt (inlägget) även hunnit med 3 poäng (2+1) och i matcher som mot BIK Karlskoga tror jag han trivs som fisken i vattnet. Där har han nämligen ett par gossar att småsurra med på isen. Under veckan dessutom 2 av 9 blockade skott mot Karlskoga och Lukas har även stått för 33% eller två av sex av våra noterade tacklingar. Lukas ligger likt Stefan på +3 och i den spelformen är bara kaptenen och motorn #74 Öhman värre med +4.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: