Löven4Ever med veckans spelare

Förra veckan utsågs #10 Jesper Thörnberg, #15 Pär Edblom samt #57 Stefan Andersson till veckans löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i mötena med Timrå IK (1-3), Almtuna IS (4-7) och Pantern (1-3).

Ingen alls (för första gången någonsin)

Tre nya förluster och nu efter 1-3 mot nykomlingen IK Pantern i går totalt sex raka förluster, vi har släppt in 13 mål på tre matcher, vi har tagit otroligt mycket onödiga utvisningar under veckan och målskyttet har om inte låst sig helt så nog fan kan man snacka om det gått troll i det alltid. Vi har visserligen skapat fler klara lägen än vad våra motståndare gjort men när det gå ut på att få pucken i mål så måste krutet vara så mycket torrare och siktet helt rätt inställt.

Så är det bara.

Efter de senaste matcherna har vi ibland haft svårt att utse matchens Löv och när man får börja att räkna bort de som inte kan utses i stället för att välja de bästa bland de som varit bra är det för dåligt. Vi kan helt enkelt inte välja vem eller vilka som varit bäst den här veckan, det är nästan så man borde valt Kevin för det här CITATET men det ska ju inte räcka och det gör det inte heller.

Den här veckan får tyvärr bli blank och för första gången någonsin kan vi inte välja eller utse någon eller några gröngula spelare som vi tycker förtjänar det.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

One thought on “Löven4Ever med veckans spelare

  • 25 oktober, 2015 kl. 15:33
    Permalänk

    Ni får väl köra med ”Veckans groda” istället

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: