Löven4Ever med veckans löv

Förra veckan utsågs #47 Kevin Lindskoug och #19 William Quist till veckans löv, även om motiveringen uteblev av någon orsak. Nu till de vi anser skött sig bäst denna vecka i mötena med Almtuna IS (3-0) och IK Pantern (3-1).

47 Kevin Lindskoug (2:a gången) 

Det börjar redan likna fjolårssäsongen,med Kevin med på listan vecka efter vecka. Inget fel med det. Att ha en målvakt som vinner poäng åt laget är få förunnat. Vi har det så och mer tydligt efter denna vecka kan det knappast bli. Endast ett av 50 skott har passerat Kevin denna vecka och då kommer förstås med här. Det skadar ju inte heller att Kevin likt ifjol bjuder på segerdans efter matcherna.

#22 Niklas Johansson (1:a gången)

Även om många i laget söker efter storformen så har vi här en som verkligen ligger på toppen av sitt kunnande. Nicke åker skridskor som aldrig förr, dödar boxplay efter boxplay. Nicke har hållit tätt vid 15 raka boxplay och också stressat fram målchanser framåt under dessa. En otroligt nyttig spelartyp som sällan får något erkännande. En given plats på vår lista.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

* * *

Åsså glömmer ni inte att delta i Löventipset med mycket fina priser. Du hittar tipset HÄR. Nu också uppdaterat med möjlighet att tippa via worddokument.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: