Löven4Ever med veckans löv

Förra veckan utsåg vi Kevin Lindskoug och Brock Trotter som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matchen och då matcherna mot Sundsvall (3-2) och M0ra (1-3).

#47 Kevin Lindskoug (6:e gången)

Återigen denne Lindskoug. Han räddade oss till slut mot Sundsvall där han till slut förvisso ”bara” hade 88,89 i räddningsprocent, men då ska vi komma ihåg att första målet kom i spel 3 mot 5 och det andra ett totalskymt mål som inte många andra heller skulle tagit. Han höll på att göra om det mot Mora. En räddningsprocent på 91,43 är ok, men även här fick han otacksamma lägen där Moraspelare släpptes vind för våg. Några till spelare stack ut mot Sundsvall som ex nye Tessier, men inte i närheten av bra mot Mora och någon utöver Kevin som ex Rasmus Bengtsson var bra mot Mora, men alls stack inte ut mot Sundsvall eftersom han inte enas var med, så Kevin blir allena på tronen denna vecka.

23632136833_355f5bd746_b

#47 Kevin Lindskoug svarade återigen för många fina räddningar, denna vecka mot mot både Sundsvall och Mora. Foto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

5 thoughts on “Löven4Ever med veckans löv

 • 10 januari, 2016 kl. 17:16
  Permalänk

  Återigen kan jag bara instämma till fullo. Annars kan ni väl även utse bloggen till veckans löv. Det engagemang o hjärta ni visar för klubben ser man fan inte på isen.
  Löven4ever (skåne)

  Svar
  • 10 januari, 2016 kl. 19:35
   Permalänk

   Kul att det uppskattas Rob, men jag tror knappast vi kommer utnämna bloggen till veckans Löv framöver..

   Svar
 • 10 januari, 2016 kl. 17:57
  Permalänk

  Inte så konstigt att Bengtsson inte var så bra med Sundsvall…han spelade inte ens!

  Svar
  • 10 januari, 2016 kl. 19:40
   Permalänk

   Det stämmer Simpa.. Men oavsett anser vi bara att Kevin förtjänar titeln veckans Löv och då alltså för 6:e gången den här säsongen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: