Löven4Ever med veckans löv

Förra veckan utsåg vi Rasmus Bengtsson, Brock Trotter William Quist och Jesper Thörnberg som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matchen och då gårdagsmötet med HC Vita Hästen som vi dessvärre förlorade med 3-4 efter straffar.

 

Julefriden och ledigheten hade inte den effekt på laget som vi trodde, men några stack ut lite mer än andra så vi valde ut följande efter matchen i Norrköping:

#90 Alex Hutchings (1:a gången)

Premiär på listan för Hutch, men det känns som att han kan vara här för att stanna. Björklövens målfarligaste spelare svarade för två kassar när det som näst behövdes i den tredje perioden. Olycklig utvisning i slutet gjorde att han inte kunde lägga en straff och kanske kunnat bli matchvinnare? Hade totalt 11 skott mot mål och kommer bli väldigt myttig framöver för Björklöven.

22503510813_7976b32b55_b

#90 Alex Hutchings in action mot x Foto: AXELLÖF

 

#6 Kim Karlsson (4:e gången)

Kim var inblandad i alla tre målen mot Vita Hästen och var på ett strålande spelhumör och var också matchens bästa tekare med 60,58 %. Det händer alltid något när Kim är på isen och kan Kim fortsätta att leverera smarta passningar kan han bli den som för oss uppåt i tabellen.

23404601385_2b50347096_b #6 Kim Karlsson svarade för en mycket bra insats mot Vita Hästen. Foto: AXELLÖF

 

#47 Kevin Lindskoug (4:e gången)

Kevin, för dagen i sina gamla benskydd stod för en bra insats mellan stolparna sina 87,10 % i räddningsprocent till trots. Vid målen han släppte in fick han inte mycket hjälp av försvaret och bara straffräddningen med plocken är i sig själv värd en plats på veckan lista.

22917744669_a56b2cecba_b

#47 Kevin Lindskoug svarade för många fina räddningar mot Vita Hästen. Foto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: