Löven4Ever med veckans löv

Förra veckan utsåg vi #6 Kim Karlsson och #34 Jon Palmebjörk som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matcherna och då mötena med Asplöven 4-2, Leksand 2-3 och Västerås 3-4.

#22 Nicklas Johansson (2:a gången)

Nicklas är förmodligen den som sliter mest i alla matcher året om. Han går till kontoret varje dag och hade han de facto haft en skrivbordstjänst hade han gått in i väggen för länge sedan. I en beskrivning av Nicke passar inte benämningar som ”I form” eller ”Het”. Nicke är Nicke, levererar alltid det som krävs av honom och det kommer ingen annan i närheten av. Nu fick han också kröna sin starka insats mot Västerås med ett mycket vackert mål och utsågs också rättmätigt till matchens lirare. Han hade också en assist mot Asplöven.

23203062821_483904d72c_z

Nicke Johansson, lagets stora kämpe som aldrig gör en svag insats. Foto:AXELLÖF

#19 William Quist (2:a gången)

Nu när William verkligen kommit i gång efter sjukdomar och skador visar han att han är ett hot varje gång han har pucken. När han ta fart efter höger kanten går genast ett sorl i publiken och kan han bara förfina tekniken i själva avslutet kommer många mål att rassla in. Mot Västerås visade han också att det går att skapa i mitten. Mycket läckert 2-0 där.

22776219474_329e659400_z

William Quist svarade för ett mycket vackert mål i gårdagens möte med Västerås. Foto:AXELLÖF

#15 Edblom (1:a gången)

Trots bara två matcher denna vecka kommer Pär med på vår lista. Insatsen mot Asplöven var magnifik och hade kanske varit tungan på vågen borta mot Leksand om inte en begravning kommit emellan. I går åter en av de bästa och hela 72,73 % i tekningar. Lägg till 53, 83 % i tekningar mot Asplöven och totalt 2 mål och 1 assist i veckan.

23322026811_4b7726e4e8_z

Pär Edblom har vaknat till efter sina mål mot Asplöven. Foto:AXELLÖF

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

One thought on “Löven4Ever med veckans löv

 • 30 november, 2015 kl. 23:28
  Permalänk

  För en gångs skull får jag väl hålla med till fullo haha.
  Annars har jag ju annonserat för #6 varje vecka men även om han nu gjorde mål mot Leksand tycker jag han haft en dipp. Hade även hoppats på lite fler mål nu från #15 eft framgången mot Fejklöven men så blev det ju inte mot VIK iaf!
  #22 är grym, tänk om han kunde bli en grym målskytt oxå ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: