Löven4Ever med veckans löv

Förra veckan utsågs #10 Jesper Thörnberg och #54 Felix Maegaard-Scheel till veckans löv. Nu till de vi anser skött sig bäst denna vecka i mötena med Asplöven HC (2-4) och Leksand (1-2).

#10 Jesper Thörnberg (2:a gången)

Jesper spelade förvisso -3 mot Asplöven men kan inte lastas för något av målen, om då möjligen vid 0-2 med lite schabbel vid sargen på ett inte allt för bussigt pass. Kompenserade med råge vid sitt 2-3 mål i powerplay där han visade ren och skär klass när han vände och vispade upp pucken i första krysset. Mot Leksand vad han en av få som blockerade skott, han levererade tacklingar och fick även ta emot en hel del tacklingar vilket visade att han vågar sticka in nästan i situationerna.

#15 Pär Edblom (premiär på listan)

Pär verkar till slut ha kommit igång en aning. Fortfarande ett sparkapital, men kom i gång mot Asplöven med bl.a. 69,57 % i tekningar och var toktaggad mot Leksand. Noterades ”bara” för en tackling, men kag såg då 2-3 bara i första bytena. Nu är det bara målen som saknas.

#57 Stefan Andersson (2:a gången)

Svårt att inte plocka med Stefan som mer eller mindre spelar halva matcherna (28.20 mot Asplöven och 27.48 mot Leksand). 9 av 15 skott nådde denna vecka fram till målvakten och det är en högre snitt (60 %) högre siffra än Stefans snitt på 50 %. Stefan var också delaktig i det mycket vackra powerplaymålet som inledde målskyttet för vår den mot Asplöven.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

2 thoughts on “Löven4Ever med veckans löv

  • 19 oktober, 2015 kl. 01:51
    Permalänk

    Det är väl i så fall vår konung… Hans Majestät Kevin. Den förste av sitt namn, målburens beskyddare och isens härskare.

    Annars är jag benägen att hålla med om löven för veckan.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: