Löven4Ever fortsätter

Sedan det blev klart att Umeå Tidning lägger ned sin webbsatsning så har bloggens vara eller icke vara något vi stött och blött hela sommaren. Att driva bloggen i helt egen regi kräver sin man, men eftersom vi verkligen gillar det vi gör så ger vi det ett försök.

Nu huserar vi helt enkelt här under domänen www.loven4ever.com, vilket ni självklart gör till er startsida på datorn osv. Lite kul att vi kan komma med den här nyheten samma dag som Björklöven gick på is. Bloggen var på plats och kan notera vad annan media skrivit att intresset var väl sisådär. med tanke på hur Löven skrivits upp i riksmedia och att derbyt mot Skellefteå väntar på fredag så trodde jag nog på lite fler folk på läktarna. De som var där skötte sig dock utmärkt med applåder när spelarna entrade isen. Störst applåd blev det kanske inte oväntat när nye tränaren Tommy Jonsson dök upp.

Vad kunde man då notera? Ja, Bambi på han is trots att en del redan testade isen redan i går. Samtidigt en hel del härliga pytsar från ex Rasmus Edtsröm och Tommy Wargh som i en övning skickade in varsin kanon i klykan bakom nye Andreas Ollikainen. Warg förresten bjöd väl till på dagens kommentar när han mitt i träningen sa till materialare Kent. – Varför har du bytt ut mina skridskor?? vad tänkte du då?? Det går ju så j-a fort att jag inte hänger med!

Kevin Lindskoug hintade ju tidigare om att han tänkte byta ut de bruna benskydden mot något nytt och idag såg vi vad det var! Saffransgula skydd! Efteråt hann vi inte fråga upp honom varför just gula, men haffade kort målvaktskollegan som inte visste varför, men förklarade själv att han vill ha så cleant som möjligt när det gäller sina egna skydd.

IMG_2337

Kevin i en kombination som på träning säkert kommer att skapa debatt. Foto:Lövenbloggaren

 

Sen kan man ju ibland lära sig att tala tystare. När Emil Wrenman efter träningen kom ut i båset för att hämta sin vattenflaska noterade jag att han hade ett litet panikskägg på hakan. Sa lite på kul till fotograf Löf och mina familjemedlemmar att..Oj, han har skägg…redan! Emil hörde detta och la snabbt till med ett leende. -Måste börja i tid om det ska hinna bli något!

Givetvis är det för tidigt att säga något om nyförvärven, men klart är att Hutchings inte blir en Combs. En jäkla speed i benen även om skottet inte ser sylvasst ut. Kanske inte har de rätta klubborna än? Det problemet har i alla fall Felix Maegaard-Scheel som beerättade efter träningen att han inte visste vad som hänt, men att han spelade med en halvtrasig från förra säsongen och att han lika gärna kan ta en av Jons gamla. Om den sen var Palembjörks eller Hartys han menade återstår att se. Även Lucas Ekeståhl Jonsson hade lite problem med sin klubba. – Jag får ju inte upp pucken! hördes i siktning till matrialar Kent. Där verkar det sitta i att klubban behöver vara en uns längre, snarare än att det sitter i teknik och styrka.

Sen är det ju synd att det nya omklädningsrummet inte verkar hinna bli klart. Idag trängdes man i J20:s omklädningsrum och så lär det bli även resten av veckan. Slutbesiktning lär vara satt till den 5/8, men om man kan tillträda redan efter det låter otroligt.

Well, nu är säsongen igång igen och så är även vi på Loven4ever.com

9 thoughts on “Löven4Ever fortsätter

 • 3 augusti, 2015 kl. 15:47
  Permalänk

  Ett mycket bra beslut, fortsätt ert fina arbete killar, det behövs verkligen.
  Angående träningen så är det synd att man inte gör nån större grej av det. Kl 11 och för många första arbetsdagen efter semestern ställer nog också ner publiksiffran.

  Svar
 • 3 augusti, 2015 kl. 16:18
  Permalänk

  Tack för ert engagemang. Nu tyder allt på en väldigt rolig säsong.

  Svar
 • 3 augusti, 2015 kl. 17:37
  Permalänk

  ÄNTLIGEN är säsongen igång! Välkomna tillbaka bloggmeisters, ni gör ett kanonjobb, kör hårt och öka sen… 😉

  Svar
 • 3 augusti, 2015 kl. 18:52
  Permalänk

  Härligt grabbar! Fortsätt på samma sätt som tidigare så blir det fantastiskt! ? gillar skarpt att man numer endast behöver skriva http://www.loven4ever.com för att komma till sidan istället för umeatidning.se/länk/etttillsteg/ännuett/fortsätter……. ?

  Svar
 • 3 augusti, 2015 kl. 18:57
  Permalänk

  Strålande att ni fortsätter. Ni är en av de första sidorna man surfar till när telefonen tas upp ur fickan! Kanon!

  Svar
 • 3 augusti, 2015 kl. 21:28
  Permalänk

  Glädjande besked, ni är fett bäst! ???

  Svar
 • 4 augusti, 2015 kl. 13:11
  Permalänk

  Fantastiskt att ni väljer att fortsätta. Det betyder så oerhört mycket för oss Lövare.
  Tack.

  Svar
 • 4 augusti, 2015 kl. 16:35
  Permalänk

  Härligt boys att ni fortsätter, uppskattad blogg och förhoppningsvis kommer det gå väldigt bra för er!
  Ny startsida inlagd på datorerna 🙂

  Svar
 • 6 augusti, 2015 kl. 07:32
  Permalänk

  Tack för ert fina jobb, önskar jag kunde ha samma men tufft när man bor i skåne haha. Kul att ni fortsätter
  ( löven4ever, skåne )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: