Löven toppar Löven

Jimmy Stålnacke levererar mer silly rykten än Volvo Umeverken levererar lastbilshyttar. Senast i raden av Lövenrelaterat är att Löven rejält klivit över Asplövens bud till Nybrobacken Anders Grönlund. Jag citerar Magnus Lethos uttalande till Jimmy: – De snäppade upp sig hårt och gick över oss så det bara sjunger om det.

Kan man skönja ett litet Swoosh i horisonten? Kan man se det som en klar markering till att Asplöven knäppte Löven på näsan när man snodde Johannes Thornberg och hur agerar Löven nu när Asplöven åter riktar siktet mot Marcus Waldehagen? Nu verkar silly dra igång, eller vad tror ni?

0 thoughts on “Löven toppar Löven

 • 13 juli, 2010 kl. 16:38
  Permalänk

  Det enda säkra är väl att Anders hamnar i Löven.. eller det verkar ju i alla fall mycket troligt. Jag hoppas iaf på det riktiga.. återstår att se hur dramat slutar.

  Svar
 • 13 juli, 2010 kl. 16:48
  Permalänk

  Asplöven har sagt till folk att dom bjuder på spelare dom själva inte vill ha för att björklöven skall få betala överpriser. tex Grönlund.
  Enligt säker källa (deras sportchef)

  Svar
 • 13 juli, 2010 kl. 18:17
  Permalänk

  Tror du verkligen att Asplöven skulle tack nej om han väljer att gå dit ? Vet med säkerhet själv att de ville att han skulle till gränsstaden redan förra säsongen. Det var inte pengarna som styrde färden till Nybro utan utvecklingsmöjlighet med Bendelin som tränare.

  Svar
 • 13 juli, 2010 kl. 18:36
  Permalänk

  Svar till Larsa från byn (2010-07-13 16:48)
  Inte alls förvånande Larsa från byn, folk däruppifrån verkar i allmänhet inte agera klokt eller rationellt..

  Nä, men seriöst.. det vore väl iaf taskigt mot killen (Anders) att låtsas vara intresserad för att någon annan ska bränna lite onödig budget. Klart att matcherna avgörs både på isen och utanför, men såna här historier känns bara så usla och stinkande att man knappt vill kommentera.

  Men jag gjorde det ändå.

  Svar
 • 13 juli, 2010 kl. 20:36
  Permalänk

  Svar till Bloggläsare (2010-07-13 18:17)
  Nä, Bloggläsare.. det tror jag så klart inte..

  Det enda jag vet är att Asplöven alltid kunnat locka med pengar, sjuka pengar, för de som varit beredda att lira i laget. I fall Anders nu varit på g redan förra säsongen kan jag såklart inte säga emot, det verkar tvärt emot väldigt troligt.. jag menar en norrbottning och rikaste laget i norra sverige utanför Elitserien erbjuder kontrakt.. varför skulle man egentligen neka eller noncha?

  Återstår att se vart grabben hamnar, jag vet i vart fall att han kunnat gjort sjukt stor nytta i vårt lag..

  Svar
 • 13 juli, 2010 kl. 20:59
  Permalänk

  Svar till Larsa från byn (2010-07-13 16:48)
  Skulle det ligga någon sanning i det där så är det ju rent ut sagt skrämmande.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: