Löven på pallen i publikligan

Efter åtta hemmamatcher kan vi notera finfina 4 196 åskådare i snitt på dessa matcher i T3 Center för vårt gröngula Björklöven. Det gör oss samtidigt till ligans tredje bästa lag i kategorin ”bästa hemmasnitt”, topptrion ser ut som följer;

 1. Leksands IF (Tegera Arena), 5 097 st.
 2. AIK (Johanneshov), 4 232 st.
 3. IF Björklöven (T3 Center), 4 196 st.

I botten mer eller som vanligt IK Pantern med tämligen beskedliga 681 åskådare i Malmö Isstadion, nu senast rätt mediokra 812 st. i toppmötet med IK Oskarshamn.

( Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna )

#19 Farley och hans kompisar lockar folket till T3 Center.

Vårt nuvarande snitt faktiskt bättre än tre lag i vår högsta liga, botten i publikligan av SHL ser ut som följer:

 • Mora IK, 4 117 st.
 • Rögle BK, 3 755 st.
 • Karlskrona HK, 3 527 st.

Sedan säger ju inte publiksiffran allt om intäkten från matchen när man kan ha olika kampanjer eller paket för att locka folk till hallen, men många gånger kanske du spenderar lika mycket pengar på lotter eller i kiosken så att klubben får in samma peng även om biljettintäkterna specifikt ev. blir lägre. Sedan kanske du lockas av evenemanget, matchen och kommer tillbaka en annan gång och då betalar fullt pris.

Men rätt imponerande snitt ändå va? Kommentarer, tankar.. fältet som vanligt fritt!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Löven på pallen i publikligan

 • 14 november, 2017 kl. 09:13
  Permalänk

  Tycker de inom Börklöven har jobbat riktigt bra för att få mer folk till matcherna. De fokuserar på marginal-tittaren och jag inbillar mig att de lyckas höja intresset för Björklöven för många i Umeåregionen

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: