Löven nollade Ö-vik

 Björklöven hade inga som helst problem att avfärda Örnsköldsvik i försäsongens sista träningsmatch. Segersiffrorna stannade vid 3-0, men borde i ärlighetens namn blivit betydligt större. vet inte hur många ramträffar Löven hade. samtidigt ärt det svårt att dra för stora växlar av en sån här match. Får bara Löven till avsluten och målskyttet kan vi få en riktigt rolig vinter. Målskyttar blev Marcus Lundberg, William Quist och Jesper Ericsson.

 

0 thoughts on “Löven nollade Ö-vik

 • 14 september, 2011 kl. 01:07
  Permalänk

  Det alla snackar om i ladan,,,vars är green devils??? vanligt folk går på matcherna men inte de som verkligen ska stötta laget…kan du ta reda på om de fortfarande finns nån klack..de brukade va riktigt bra de gånger jag sett dom..blir helt paff när man kommer och ska se stans stolthet som det sägs, åxå sitter det en pers i klacken och käkar korv 🙂

  Svar
 • 14 september, 2011 kl. 07:32
  Permalänk

  Svar till lövare (2011-09-14 01:07)
  GD har det inte lätt nu för tiden. De blir färre och färre år efter år och är nu inte mer än ca 100 pers. Man jobbar på rekrytering, men det är svårt när varumärket solkats som det gjort de senaste åren.

  Det var en del där igår, men de satt på sittplats, vilket dom har all rätt att göra. Till premiären är de tillbaka, de tappra som finns kvar. Det törs jag lova.

  Svar
 • 14 september, 2011 kl. 08:51
  Permalänk

  Det har mig veterligt aldrig varit någon organiserad klack på en träningsmatch på.. väldigt länge. Undantaget är på Hockeyfestivalen och lördags/fredagsmatcher och på cuper man reser bort till. Nog kommer det finnas en klack under säsongen alltid, men troligtvis mindre.

  Sen går det alltid att säga ”Vart är folket på H, vart är klacken?” Ja, du är jättevälkommen att ställa dig där själv ”Lövare” det är som sagt frivilligt för alla.

  Svar
 • 14 september, 2011 kl. 08:53
  Permalänk

  Svar till jojjo (2011-09-14 08:51)
  Tänkte skriva samma sak själv, om att ”Vart är folket på H, vart är klacken?”, men ville inte verka gnällig. Tack för dom sanna orden, Jojjo.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: