Löven lyssnade på fansen

På fredag spelar Löven hemma mot Marklunds från Norra länsdelen, tills vidare gäller även restriktionen på max 50 åskådare.

I detta klipp (länk) berättar VD Anders Blomberg att klubben fick in ca 200 mail då man bad om synpunkter kring hur biljetter bör fördelas.

Till matchen på fredag får supporterklubben Green Devils 20 biljetter, 10 biljetter lottas ut bland säsongskortsköpare, 10 biljetter går till en partner som får nyttja sin loge, och de sista 10 platserna går till matchens företag.

Där pågår förövrigt en auktion (länk) till i övermorgon onsdag kl. 12 om vilket som blir matchens företag.

”Matchbiljetter i arenan för ert sällskap om 10 personer (Nedsläpp kl 18:00) Egen loge för ert sällskap Matchbuffé inkl. kaffe. (dryck säljs separat) Sportinformation av sportchef/tränare före matchen. Exponering av logotype på ledskärmar & mediakub i samband med match.

Vi kommer sälja matchens företag på budgivning omgående och budgivningen avslutas onsdag 9/11 kl 12:00 där högstbjudande får vara matchens företag. Som budgivare kommer du få löpande information om aktuell status på budgivningen via sms.”

Utgångspriset är 10 000 kr.

Spontant känns väl fördelningen rätt rimlig, jag gillar att man premierar både fans som trogna säsongkortsköpare och partners och att man även försöker göra lite business av det.

Sedan lät det även som att initiativet #fyllhallen kommer köras, men mer information kring det skulle komma framöver.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

3 thoughts on “Löven lyssnade på fansen

 • 7 september, 2020 kl. 19:33
  Permalänk

  Gillar verkligen öppenheten och kommunikationen som klubben har nu med oss suportrar med PK, Blomberg och Samuelsson i spetsen. Detta är man inte bortskämd med som Lövensupporter. Nog för att många lövare alltid varit engagerade genom åren men eftersom vi nu får vara mer delaktiga så har ju ännu fler hakat på engagemanget och det har ju alla insamlingar bl.a bevisat. Ganska enkel matematik egentligen, vad är en förening utan sina engagerade och passionerade supportrar. Nog för att PK:s inträde i gröngult har betytt massor men jag hoppas innerligt att klubben fortsätter på den inslagna banan. Nu väntar jag bara på öppnandet av fyll hallen till derbyt och även soffbiljetter när serien drar igång, min swish är redo.

  Svar
 • 7 september, 2020 kl. 22:30
  Permalänk

  Helt rätt och mycket bra agerad av Löven med Blomberg och Samuelsson i spetsen.

  Svar
 • 8 september, 2020 kl. 03:16
  Permalänk

  Ni får gärna kalla ordförande vid rätt efternamn han heter Mikael Salomonsson o inte Samuelsson!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: