Löven lirar vidare, men Hutch avstängd!

Möjligen ni tycker det varit för få inlägg på slutet eller att sajten legat för lågt i debatten eller efterspelet efter matchen mot Mora. För egen del kan jag säga att den sportsliga insatsen i sig gjorde mig ärligt tillräckligt bedrövad, efter rykten om matchfixning etc. gick jag in i nåt slags mörker. Aldrig tillåtet någonsin i min klubb, aldrig någonsin i våra gröngula färger! Jag var totalt chockad och ärligt bedrövad ens över spekulationerna.

Sett till insatsen och när man ser målen i efterhand kan man bli förbryllad, hur kan man spela på det sättet i drygt 8 min och sedan så totalt fallera de resterande 52? Den frågan måste på något besvaras oavsett utgång av utredning kring machfixning etc.

Men i dag fick vi iaf att veta att Löven spelare trots utredning.

– Vi har inte tagit något beslut om att stoppa någon match. Vi har inget underlag just nu för det, men skulle det framkomma att det finns saker, som vi tycker, så kan vi ta det beslutet. Men just nu är det inte aktuellt för varken Björklöven eller Mora, säger Östblom.

Svenska Hockeyförbundet vill inte under pågående utredning kommentera de uppgifter gällande ett mänskligt/tekniskt fel hos Bet365.

– Vi har valt att inte kommentera några detaljer i utredningen så länge den pågår. Vi vill samla in så mycket uppgifter som möjligt så att vi kan ta ett klokt och riktigt beslut, säger Östblom.

*

Vad vi däremot vet är att 90 Alex Hutchings stängs av två matcher för denna förseelse.

Rätt eller fel, när Lotteri.. flåt.. Disciplinnämnden drar i tombolan vet man aldrig vars det landar så två matcher får nog ses som tacksamt i denna situation. Nu vet vi iaf att Alex missar möten med AIK och Timrå, när det allt det övriga hoppas jag vi får svar och ser alla korten på bordet så snart som möjligt.

Kommentarer, reflektioner eller tankar..? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Löven lirar vidare, men Hutch avstängd!

 • 16 december, 2020 kl. 20:36
  Permalänk

  Oscar Möller fick ”game slashing” och ingen avstängning för sin klubba upp i skrevet på en motståndare medans #90 får ”match slashing” och 2 matcher för samma förseelse! Känns märkligt tycker jag, Möllers förseelse var alltså inte lika allvarlig ?!

  Svar
 • 16 december, 2020 kl. 22:58
  Permalänk

  Robin Alvarez fick ingen utv eller ens anmäld i efterhand mellan Hv – Frölunda. Lias Andersson blev liggandes typ 1 min för förseelsen men ingenting alls…. Mycket märkligt. Kanske ska anmäla för diskriminering?
  Sen tycker jag såklart att det inte var ok av Hutch(skins)? men matchstraffet räcker gott

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: