Löven illa ute efter förlust

Usch, usch, usch. Trots 1-1 med drygt 4 minuter kvar faller Löven med 3-1 och nu ser det riktigt mörk ut. Nu måste vi ta poäng hemma mot Mora på söndag eller att Oskarshamn mot förmodan tar poäng mot Sundsvall. Just nu känns det bara så tungt, så oerhört, oerhört tungt…

0 thoughts on “Löven illa ute efter förlust

 • 5 mars, 2010 kl. 22:25
  Permalänk

  Detta var INTE bra…..Man kan ju tro att det är höst….När hösten kommer faller alla löven……Jaja, ska det vara spänning, så ska det!….TA NU ETT REJÄLT TAG I DENNA SISTA MATCH SOM ÅTERSTÅR……Kom igen löven, kom igen…….MVH Prinsen

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 22:36
  Permalänk

  Svar till Prinsen (2010-03-05 22:25)
  Nu är det bara så jävla jobbigt… så jävla jobbigt. SUCK…

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 22:59
  Permalänk

  Jag som Troja-supporter minns hela 90-talet och dess kvalserier till elitserien mot Björklöven,-häftiga och nostaligiska möten. Lider verkligen med er…hoppas hoppas ni kan ta minst 1 pinne på söndag, alternativt att Oskarshamn står upp starkt. http://www.ikoskarshamn.artisan.se/ Oskarshamns hemsida där nämner man bland annat om chansen ges att spela ner Sundsvall i en eventuell avgörande match ska man göra allt för att ta den. Dom har en del skador i truppen just nu, var exempelvis hela 7 borta mot oss ikväll. Håll er kvar nu! ./mvh det ”ganska dassiga och sunkna laget IF Troja/Ljungby” ;-).

  Svar
 • 6 mars, 2010 kl. 10:43
  Permalänk

  Svar till Trojanen (2010-03-05 22:59)
  Vi minns också de mötena. Tack för stödet och jag hoppas och vill tro att vi fixar det… det vore så ofattbart att tvingas kvala för den allsvenska platsen.

  En tabell ljuger aldrig så just nu är det vi som är ett dassigt och rätt sunket gäng. Jag var så säker på poäng i går att nu känns det tomt och fruktansvärt uppgivet.

  Morgondagen kan bli den värsta söndan på väldigt väldigt länge.. snacka om ångest!! Resultatrapporteringen från Oskarshamn blir lika spännande som själva matchen.. det är med skräckblandad förtjusning man ser fram emot morgondagen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: