Lördagsmixen #170

En helg mitt i helgen och en annandag som är en lördag är inte optimalt i någons ögon, men vi försöker gjuta mod i er genom att bjuda på en lördagsmix som botaniserar i norrländsk tennis, exlövets talang och xoch som vanligt abslutar vi med en inslag av musik. Välkommen!

***

I brist på snö i många delar av landet hoppas vi att vissa i alla fall får lite minusgrader så man kan anlägga sin egen isyta, kanske inte alltid för ishockey, men visst blir man sugen?

***

Ishockey och tennis luktar ju hyfsat bra kombo, men frågan är om inte att hoppa in som back i första backpar som hockeymålvakt är snäppet värre?

***

En spelare som behärskar många roller är ofta ovärderlig för en klubb, men samtidigt för det mesta underbetalt. Behöver nog inte ens förklara Magnus Erlingmark som liknelse. DE enda han toppade lönemässigt var nog hockeystjärnorna på 80- och tidigt 90-tal.

***

Annars var ju 80- och 90-talet en tid av fina vintrar, bra isar och då förstås bandy. Många gamla vänner inledde sina hockeykarriärer i just bandyn, som Mikael Olsson, Robert Wallmark, Fredrik Öberg och även min bror Fredrik som avslutade sin hockeykarriär med bandy och alla i klassiska Svartbjörnsbyns IF. Vart vill jag då nå med detta? Jo, bandy på den tiden var det Boltic eller Vetlanda och då ligger den här knappt en knack bort..

Kan vi ta det igen?..

***

Annars gillar jag ju att se tillbaka om hur det var förr. Samtidigt behöver man inte se tillbaka knappt ett år för att minnas hur det var… och är..

***
Samtidigt, Karpe Diem! Man ska inte glömma att fånga dagen och just nu kan det ju se ut så här..

***

Samtidigt ska man inte gå händelserna i förväg. i slutändan handlar det om tillfälligheter..

****

Visst kan slumpen avgöra, men om du har beskydd som backen Craig Ludwig, ja, då har du ökat ditt lags segerchanser..

***

veckans musikaliska inslag blir förstås med min favorit under alla år av musikhjälp. Han har hjälpt mig med musik, alltså ”musikhjälpen”. Att han sen är så mångsidig och skapar musik i så många olika genre bygger bara min beundran, duon med Silvana Imam är GRYM, men det här är min favorit. Håret, tröjan, dansen och hans ”rookie”-stil är smått majestätisk. Glasögonen.. sen whf??

*

Spela på min nästa bästa musikgrejj och vem som toppar Tomba Labomba Stenis Tjenis är knappt spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: